Vin Cabernet Sauvignon De Purcari, Rosu Sec, 0.75 l Creatorii isi caracterizeaza Cabernet Sauvignon-ul ca fiind ”viguros, viril si robust”. Este obtinut 100% din struguri de soi, recoltati si selectati manual, vinificati prin metoda traditionala. Maturarea are loc timp de 6 luni in barrique frantuzesc de stejar. Cucereste inca de la turnarea in pahar prin culoarea rubinie intensa, cu reflexe purpurii. Buchetul este bogat, dominat de cirese negre carora li se adauga treptat tuse fine si suprinzatoare de condimente exotice. Gustul este plin, complex, cu note de fructe coapte, ciocolata, vanilie si stafide. Taninii moi ii subliniaza rotunjimea si catifelarea pana in postgustul de lunga durata, cu nuante de maturare. Temperatura recomandata pentru consum este de 18 -20 °С, ideal alaturi de branzeturi cu mucegai sau muschi de vita cu sos Gorgonzola. Pentru ca notele fructate ale vinului sa ramana vii in degustare, nu se recomanda de catre creatori asocierea cu ciocolata.