- Caracterul seducator al acestui spumant rosé este dat de strugurii Pinot Noir, culesi manual din nordul Italiei; - Pielitele strugurilor stau in contact cu mustul timp de 24 de ore, dupa care sunt indepartate prin presare usoara, iar fermentatia este efectuata la o temperatura controlata de 18°C; - In anul urmator recoltei, vinul obtinut este supus unui proces prin care acesta devine spumant; - Metoda Charmat este folosita pentru cea de-a doua fermentare, care are loc in recipiente din otel inoxidabil la o temperatura controlata de 14°C, pe o perioada de 60-90 de zile; - Sortimentul este unul proaspat si racoritor, potrivit pentru a fi savurat in zilele calduroase de vara; - Mirosul vinului este caracterizat de note predominant florale, cu accente de fructe de padure – in special coacaze si fragi; - Se remarca prin gustul proaspat, armonios si delicat de fructe rosii cu usoare influente florale; - Ideal ca un vin aperitiv; insoteste bine orice fel de mancare, in special pe cele vegetariene sau de peste, carne alba si branzeturi.