Acest pachet contine 2 bucati din produsul Spaghetti BIO, fara Gluten, din Faina de Malai si Orez, 500 g, FeliciaFelicia BIO – Spaghetti BIO din faina de malai si orez, 500 gPentru o preparare adecvata: intr-un litru de apa puneti putina sare iar cand apa ajunge la temperatura de fierbere, adaugati 100 g de paste Felicia BIO.Amestecati regulat, iar cand sunt gata, scurgeti-le si condimentati-le dupa gust.Timp de fierbere 6-8 minute.Ingrediente: 70% faina de malai, 30% faina de orez.Valori nutritionale medii/ 100 g:Valoare energetica: 1482kJ/ 349 kcalCarbohidrati: 76.7 g,-din care zaharuri: 0.2 gProteine: 6.8 g,Grasimi, din care: 1.2 g,-acizi grasi saturati: 0.3 gFibre: 2.2 g,Sare: 0.001 gProducator: Molino Andriani S.r.l., ItaliaOrigine: Italia