Cautarea ta nu a intors niciun rezultat. Iti recomandam sa incerci o alta cautare.
cached
Contul meu
Cosul meu
Momentan cosul este gol.
Produse
Categorii magazin
Acasa Alimente si Bauturi Alimente de Baza Paste Ravioli Bio cu Branza Fondanta Vegana, D'angelo Pasta, 250 g

Ravioli Bio cu Branza Fondanta Vegana, D'angelo Pasta, 250 g

cod: DA2415
Ravioli Bio cu Branza Fondanta Vegana, D'angelo Pasta, 250 g
Ravioli Bio cu Branza Fondanta Vegana, D'angelo Pasta, 250 g
(0.0) (0)
17,43 lei 14,99 lei
Scrie un review >
Beneficii
Pune produsele la favorite
Si afla primul de Reduceri in Campanii
Plati Securizate
Folosesti cardul online in siguranta
Retur Gratuit
In 14 zile, banii iti sunt returnati
Ravioli Bio cu Branza Fondanta Vegana, D'angelo Pasta, 250 g
17,43 lei 14,99 lei -14% -2,44 lei
Scrie un review >
Cantitate
In stoc
Alti clienti au vizitat si
in stoc
cod: DA2405
17,43 lei 14,99 lei
in stoc
cod: DA2406
17,43 lei 14,99 lei
in stoc
cod: DA2422
17,43 lei 14,99 lei
in stoc
cod: DA2407
17,43 lei 14,99 lei
in stoc
cod: DA2420
17,43 lei 14,99 lei
Prezentare produs
Scurta descriere
Ravioli Bio cu Branza Fondanta Vegana, D'angelo Pasta, 250 g Paste proaspete din gris de grau dur fara oua Pentru 2-3 portii Se obtin 450 g de paste gatite Vegetarian Timp de preparare 12-15 minute Ingrediente: aluat: gris din grau dur*, apa, umplutura (40%): umplutura vegana* (49% apa, grasime de cocos*, amidon din cartofi*, sare de mare, agent de ingrosare: Agar-Agar*), Pesmet* (faina de grau*, drojdie*), praz*, sare de mare, emulgator: lecitina* (din soia*), piper*. *= din culturi certificate ecologic. Agricultura UE/ non-UE Poate contine urme de telina si lapte. Preparare paste: Puneti pastele in 2.5 litri de apa usor sarata (1 lingurita de sare per litru de apa) care fierbe usor, pentru 12-15 minute pana devin "al dente". Sugestie de reteta: Ravioli cu umplutura vegana si sos cu legume- ciuperci Ingrediente: 250 g Ravioli cu umplutura vegana , 1 lingurita sare de mare, ½ ceapa, 4 linguri de apa in care au fiert pastele, busuioc proaspat, 2 linguri de nuci de pin, 200 g de legume radacinoase, 400 g rosii(din conserva), piper, 4 linguri de ulei de masline, 1 lingurita de oregano, 1 lingurita de hribi uscati,1 lingurita de zahar din sfecla de zahar. Preparare: Gatiti pastele conform retetei. intre timp spalati , curatati si taiati legumele in bucati de 0,5 cm, apoi se prajesc in ulei pana devin aurii.Se adauga pasta de rosii si se mesteca usor.Stingeti cu apa de gatit. Adaugati rosiile, zaharul, sarea, ciupercile, piperul, oregano si lasati la foc mic timp de 12 minute. Adaugati pastele gatite in sosul de legume cu ciuperci si amestecati. Decorati cu nuci de pin si busuioc.
Vezi mai mult
Vezi mai putin
Specificatii produs
Caracteristici generale
Tip produs
Paste
Proprietati
BIO
Tip ambalaj
Cutie
Tip paste
Ravioli
Greutate
250 g
Ingredient principal
Gris
Potrivit pentru
Pranz
Livrat de
Seller naturiste A1
Review-uri
Ai folosit produsul?
Adauga un review
Adauga un review
Anuleaza
Fii primul care evalueaza acest produs.
check_circle highlight_off info favorite favorite_border