OREZ BIO SHIRATAKI PE BAZA DE KONJAK, 294 G ARCHE Orez din faina de konjak - Low carb. Arche Orez Shirataki este fabricatin Japonia din fibra glucomannanului din radacina de konjac. Prin urmare, este foarte satios.in Asia, produsele din konjac sunt apreciate ca facand partein mod traditional dintr-o dieta cu continut scazut de calorii. Capata cu usurinta aroma sosurilor si a condimentelor folosite. Cu doar un minut de timp de gatit, este ideal pentru bucataria rapida! Ingrediente: apa, faina de konjak (1,9%) (Anirophophallus konjac), hidroxid de calciu. din culturi certificate ecologic. Agricultura non-UE (Japonia). saracin carbohidrati comparativ cu orezul conventional Dupa scurgerea orezului, aroma tipica de konjac se disipa. Clatiti-l bine cu apa. Trebuie gatit 1 minutin apa fierbinte si apoi continuati sa urmati reteta dorita. Continut: 294 g (150 g scurs). Conditii de pastrare: loc uscat si racoros. Dupa deschidere pastrati la rece si consumatiin curs de 2 zile. Termen de valabilitate: a se vedea data inscriptionata pe ambalaj. Producator: Arche Naturprodukte GmbH