Miere de mana cruda, 500g Mierea cruda nu trece prin procesul de pasteurizare. Ea se stoarce din fagure exclusiv prin mijloace mecanice, la rece. Mierea cruda pastreaza intacte enzimele si vitaminele, fiind astfel mai eficientain aplicatiile terapeutice. Mierea de mana este un produs nu din nectarul florilor, ci de pe frunzele, ramurile si tulpinile copacilor de padure (brad, pin, molid, stejar sau artar). Contine de 20 de ori mai multe vitamine si saruri minerale decat mierea culeasa din flori. Este antibactericid puternic si imunostimulator foarte eficient. Caracteristici: - mierea de mana este un suc produs nu din nectarul florilor, ci de pe frunzele, ramurile si tulpinile copacilor de padure (brad, pin, molid, stejar sau artar). - culoarea este bruna sau negricioasa, foarte vascoasa, cu gust dulce caramelizat. - antibactericid puternic si imunostimulator foarte bun - contine de 20 de ori mai multe vitamine si sarurui minerale decat mierea culeasa din flori si acestea sunt mult mai usor asimilate de corpul uman. - este foarte recomandata de apiterapeuti pentru fortificarea organismului si protejarea acestuiaimpotriva bolilor, mai cu seama a infectiilor. - este un ingredient indispensabil pentru boli infectioase, cum sunt cele care afecteaza intestinul gros sau stomacul - trateaza problemele tenului - mierea de mana pura se face odata la 8 ani, datorita naturii si conditiilor meteo Pastrare: loc uscat si racoros Valabilitate: vezi pe ambalaj Tara de origine: Romania