Arche Naturkuche – Tagliatelle Shirataki, bio, 150 g Specialitate pe baza de konjac bio Tagliatelele Shirataki sunt produsein Japonia pornind de la glucomanan, o fibra alimentara extrasa din radacina de konjac.in Asia, acest tip de paste sunt de mult timp apreciatein cadrul unei alimentatii hipocalorice. Tagliatelele se potrivesc perfect cu numeroase feluri de mancare, sunt simplu si usor de pregatit si se impregregneaza usor cu notele specifice ale sosurilor folosite de voi. Dupa scurgerea pastelor, aroma tipica de konjac se disipa. Clatiti-le bine cu apa.Trebuie gatite 1 minutin apa fierbinte si apoi continuati sa urmati reteta dorita. Ingrediente: apa, faina de konjac(2,8 %)(amorphophallus konjac), hidroxid de calciu. din culturi certificate ecologic Este posibil ca produsul sa prezinte reziduuri sau aglomerari, care sunt normale si nu afecteaza calitatea produsului. saracin carbohidrati comparativ cu pastele conventionale Continut: 294 g / 150 g stors tara de origine: Japonia Conditii de pastrare:intr-un loc uscat si racoros. Dupa deschidere se pastreaza la rece si se consumain decurs de 2 zile. A se consuma de preferinta inainte de: vezi datainscrisa pe ambalaj. Producator: Arche Naturprodukte GmbH