Spaghette Shirataki pe baza de konjac, BIO, 150 g Arche Specialitate BIO pe baza de konjac. Shirataki inseamna cascada alba, si putem sa concepem o multime de preparate culinare cu acesti taitei albi. Capata cu usurinta aroma sosurilor si a condimenteleor folosite. Dupa un timp de gatire de numai un minut, aceste spaghete sunt gata, iar asta le face ideale pentru preparatele rapide. Dupa scurgerea pastelor, aroma tipica de konjac se disipa. Clatiti-le bine cu apa. Trebuie gatite 1 minut in apa fierbinte si apoi continuati sa urmati reteta dorita. Ingrediente: apa, faina de konjac (2,8 %)(amorphophallus konjac), hidroxid de calciu. Este posibil ca produsul sa prezinte reziduuri sau aglomerari, care sunt normale si nu afecteaza calitatea produsului. Sarac in carbohidrati comparativ cu pastele conventionale. Tara de origine: Japonia Dupa deschidere se pastreaza la rece si se consuma in decurs de 2 zile. Producator: Arche Naturprodukte GmbH