Spaghetti BIO din alge marine, 50 g ARCHE Alge marine brune frantuzesti. Spaghetele de mare Arche imbogatesc mancarurile cu paste si legume cu gustul lor usor picant si le ofera o nota din mare. Ingrediente: Himanthalia elongate din culturi certificate ecologic, colectie de alge, recoltate in Atlanticul de Nord-Est, uscate usor la < 40 grade Celsius. Agricultura UE (Franta). Poate contine urme de crustacee. Mod de preparare: Clatiti algele cu apa rece si lasati 15 min sa se inmoaie, scurgeti. Folositi direct pentru salate, pentru alte feluri de mancare gatiti 5 minute. Nu folositi apa in care s-au hidratat. Informatii pentru consumatori: Consumul excesiv de alge poate duce la deteriorarea functiei tiroidiene datorita continutului de iod. Prin urmare, Societatea Germana de Nutritie recomanda un aport mediu zilnic de cel mult 200 μg de iod. Prin urmare, pentru consumul zilnic cantitate maxima recomandata este de aproximativ 5 g de alge uscate. Informatii nutritionale per 100 g: per portie (5 g) Valoare energetica 1000 kJ / 239 kcal 50 kJ / 12 kcal Grasimi 2.6 g - 0.5 g din care, acizi grasi saturati < 0.1 g < 0.1 g Carbohidrati 28 g - 1.4 g din care, zaharuri < 0.5 g < 0.5 g Proteine 10 g - 0.46 g Sare 9.2 g < 0.1 g Iod 2000 ug (1333%) - 100 ug (66.67%) Producator: Arche Naturprodukte GmbH