Sos Bio Bolognese, Vegan, Biovegan, 28 g Vegan Fara gluten Amestec ecologic pentru sos Bolognese, vegan. Adaugati doar: 250ml de apa si 200g veggiehack („carne vegana”). Ingrediente: 33% rosii*, amidon de porumb*, sare, ceapa*, zahar brut din trestie*, usturoi*, paprika*, piper*, busuioc*, oregano*. *=din culturi certificate ecologic. Agricultura UE/non-UE. Poate contine urme de: lupin, soia, fructe cu coaja, mustar, susan si telina. Mod de preparare: Puteti folosi si alte alternative, cum ar fi bucatelele de soia, linte fiarta, tofu, seminte sau nuci. Poate fi necesar sa ajustati cantitatile de apa si adaugari. 1. Prajiti Veggie-Hack-ul conform instructiunilor de pe ambalaj. 2. Adaugati continutul plicului si apa, apoi lasati sa fiarba, amestecand incontinuu. 3. Lasa sa fiarba scurt - gata! Sfat: Recomandam sa serviti cu spaghetti si cu BIOVEGAN Pasta Toppings ca alternativa la parmezan. Conditii de pastrare: a se pastra la loc uscat si a se proteja de caldura. A se consuma de preferinta inainte de: a se vedea data inscriptionata pe ambalaj.