Scurta descriere
Ingrediente:
sare (39%), chilli, piper negru si alb, chimen, usturoi, cimbru, patrunjel, foi de dafin, ardei granulat, ceapa.
Reteta Fuchs:
Pentru 6 portii, aveti nevoie de: 600 g carne de vita, 100 ml de ulei, 5 catei de usturoi, 100 g pasta de tomate, 500 g ardei gras, 6 buc ceapa, 50 ml vin rosu sec.
Pentru galuste: 100 g faina, 1 ou.
Pentru garnitura: 700 g cartofi, 50 g unt.
Se taie carnea cubulete si se prajeste in 50 ml de ulei dupa care se adauga apa.
Dupa ce s-a calit se muta intr-o cratita. Ceapa si ardeiul se taie marunt, se calesc si se adauga peste carne impreuna cu pasta de tomate dizolvata in putina apa si 20 g Fix pentru Gulas Fuchs.
Se fierb impreuna cca. 20 de minute. Cand carnea este fiarta, se adauga galustele impreuna cu usturoiul curatat si tocat marunt, vinul si se fierb cca. 10 minute. Se serveste cald alaturi de cartofi fierti taiati cubulete si acoperiti cu verdeata si unt.
Pentru galuste se framanta o coca din faina, ou si sare, se portioneaza in galuste mici cu o lingurita, dupa care se fierb in apa clocotita si se scot.
Cu un efort sustinut si flexibilitate, grupul Fuchs promoveaza cultura pentru gust si mancare sanatoasa. Pentru a face acest lucru, alegem de fiecare data cea mai buna calitate, fie ca este vorba de selectia ingredientelor, tehnologiilor sau know-how-ului.
Review-uri (0) +
Comand cantitati mai mari, vreau sa fiu contactat pentru oferta speciala
Doresc informatii suplimentare despre programele de finantare
Echipa noastra e pregatita sa iti ofere cele mai bune recomandari.
Informatii despre disponibilitatea produsulului