Arche – Amidon din radacina kuzu, bio, 125 gAcest agent deingrosare nobil da mancarurilor o consistenta placuta si un luciu argintiu. Ideal pentruingrosarea supelor, a sosurilor, a dulciurilor si umpluturilor pentru prajituri.Kuzu este considerata sora salbatica a radacinii arrow, deoarece creste exclusivin zonele muntoaseinalte. Radacinile sale penetreaza adancin pamant de unde preiau elementele careii dau puterile tamaduitoare. Pe langa faptul ca este folosita ca agent deingrosarein bucatarie, s-a dovedit eficienta si ca tratamentin problemele intestinale. Este folosita cu succes ca tratament natural pentru problemele aparatului respirator(raceli, bronsite, etc.), care au drept cauza de cele mai multe ori problemele florei intestinale. Pentru terapie diluati o lingurita de kuzuin 250 ml apa si lasati sa fiarba cca 10-15 min pana devine clara.Ingrediente: amidon de kuzu(pueraria lobata). din culturi certificate ecologic.Produs original japonezContinut: 125 gConditii de pastrare:intr-un loc uscat si racoros. A se consuma de preferinta inainte de: vezi datainscrisa pe ambalaj.Producator: Arche Naturprodukte GmbH