Cautarea ta nu a intors niciun rezultat. Iti recomandam sa incerci o alta cautare.
cached
Contul meu
Cosul meu
Momentan cosul este gol.
Produse
Categorii magazin
Acasa Alimente si Bauturi Bauturi Alcoolice Vinuri Vin Rosu Tommasi De Buris Amarone Della Valpolicella Classico Riserva DOCG, Cutie, 3 x 0.75 l
Vin Rosu Tommasi De Buris Amarone Della Valpolicella Classico Riserva DOCG, Cutie, 3 x 0.75 l
cod: TOM14
Vin Rosu Tommasi De Buris Amarone Della Valpolicella Classico Riserva DOCG, Cutie,  3 x 0.75 l
Vin Rosu Tommasi De Buris Amarone Della Valpolicella Classico Riserva DOCG, Cutie, 3 x 0.75 l
(0.0) (0)
1.635,99 lei
Scrie un review >
Beneficii
Pune produsele la favorite
Si afla primul de Reduceri in Campanii
Plati Securizate
Folosesti cardul online in siguranta
Retur Gratuit
In 14 zile, banii iti sunt returnati
Vin Rosu Tommasi De Buris Amarone Della Valpolicella Classico Riserva DOCG, Cutie, 3 x 0.75 l
1.635,99 lei
Cantitate
Stoc epuizat
Alti clienti au vizitat si
stoc epuizat
cod: BLG2
108,99 lei
Prezentare produs
Scurta descriere
Descoperirea potentialului acestei podgorii, a unui terroir unic in calitatea sa care consacra istoria si traditiile din zona Valpolicella, s-a transformat apoi intr-un vin care, cu respectul sau pentru natura si armonia perfecta cu ritmul anotimpurilor, reprezinta inceputul unei renasteri pentru Amarone. Ceea ce incepuse ca un experiment si o provocare, De Buris s-a dovedit a fi un real succes. Recoltarea debuteaza cu selectia manuala a celor mai fine buchete, incepand cu data de 10 septembrie. Acestea sunt plasate in lazi de cate 7 kg fiecare si ulterior asezate unul cate unul pe covorasele de bambus pentru uscare. Strugurii sunt lasati la uscat timp de 110 zile, intr-o incapere speciala in care sistemul de ventilatie mentine un flux constant de aer si un nivel scazut de umiditate. Dupa o alta selectie ce are loc la sfarsitul fazei de uscare, strugurii sunt presati in ianuarie, dupa care trec printr-o criomacerare de scurta durata de aproximativ 10 zile. Apoi are loc o fermentare lenta timp de 30 zile in cuve de stejar, folosind exclusiv drojdii autohtone. Fermentatia malolactica are loc in primul an de imbatranire in butoaiele de stejar slavon. Vinul isi continua apoi maturarea timp de 5 ani, unde sufera si imbatranirea in sticla. De Buris afiseaza o culoare rosie rubin intensa, stralucitoare. Prezinta un parfum fin si arome tipice de cirese dulci acrisoare care evolueaza in condimente si cacao. La gust isi dezlantuie toata personalitatea: ofera fructe vibrante, delicate si catifelate.
Vezi mai mult
Vezi mai putin
Specificatii produs
Caracteristici generale
Culoare
Rosie
Cantitate
0.75 l
Aroma
Cacao Condimente Cirese negre
Numar bucati / set
3
Tip ambalaj
Sticla
Tara de origine
Italia
Alcool %
15
Soi
Corvina Rondinella Corvinone Oseleta
Regiune
Valpolicella
Livrat de
Seller alimente si bauturi A1
Numar taxe SGR
0
Review-uri
Ai folosit produsul?
Adauga un review
Adauga un review
Anuleaza
Fii primul care evalueaza acest produs.
check_circle highlight_off info favorite favorite_border