Tortellini BIO cu ciuperci si ceapa, 250g DAngelo Pasta - Paste proaspete din gris de grau dur fara oua! - Pentru 2-3 portii - Se obtin 450 de g de paste gatite Sugestie de preparare: Ingrediente: - 250g paste Tortellini - ½ ceapa -100 ml lapte de cocos - piper negru - 100g ciuperci proaspete de sezon - 1 catel de usturoi - 1 legatura de patrunjel proaspat - 3 liguri de ulei de masline - amestec de sare condimentata Preparare: Gatiti pastele noastrein conformitate cu instructiunile. Se spala ceapa si se taiein bucati lungi de aproximativ 3 cm. Decojiti catelul de usturoi. Taiati ciupercile curatatein bucati subtiri.incalziti uleiul de maslineintr-o tigaie, adaugati ceapa si usturoiul si prajiti usor. Adaugati apoi ciupercile si lasatiin tigaie timp de aprozimativ 10 minute la foc mediu, amestecand usor. Apoi adaugati pastele si amestecati bine. Adaugati laptele de cocos. Adaugati piperul negru si sarea condimentata si puneti pe o farfurie preincalzita. Garnisiti cu patrunjel proaspat, maruntit si serviti imediat. Preparare paste: Puneti pastelein 2.5 litri de apa sarata (1 lingurita de sare per litru de apa) care fierbe usor, pentru 12-15 minute pana devinal dente". Ingrediente: aluat: gris din grau dur, apa. | Umplutura: (26%): pesmet (faina de grau, drojdie), ciuperci (30%), fulgi de cartofi, ceapa, grasime de palmier, sare de mare, emulgatori: lecitina din soia, usturoi, piper. din culturi certificate ecologic. Agricultura UE / non-UE. Poate contine urme de: telina si lapte. Continut: 250g Conditii de pastrare: loc uscat si racoros, ferit de razele soarelui. Termen de valabilitate: a se vedea data inscriptionata pe ambalaj. Producator: DAngelo Pasta GmbH