Scurta descriere
TORTELLINI BIO CU BRANZA, 250G D'ANGELO PASTA Paste proaspete din gris de grau dur fara oua! Pentru 2-3 portii Se obtin 450 g de paste gatite Vegetarian Ingrediente: aluat: gris din grau dur, / umplutura (26%): branza (30% pecorino, 10% ricotta), spartura de paine (faina de grau, drojdie), fulgi de lapte, ulei de floarea soarelui, sare de mare, emulgator: lecitina din soia, piper. din culturi certificate ecologic. Agricultura UE / non-UE. Poate contine urme de telina. Preparare paste: Puneti pastelein 2.5 litri de apa sarata (1 lingurita de sare per litru de apa) care fierbe usor, pentru 12-15 minute pana devinal dente". Sugestie de reteta: „Tresivaso” Tortellini cu branza cu hamsie si stafide. Ingrediente: 250 g Tortellini cu branza, 1 ridiche Trevisano, 15 g unt, 1 lingura ulei de masline, 2 linguri de stafide, 1 lingura otet balsamic, 4 bucati file de hamsie, 1 lingura de parmezan ras, 1 bucata branza pecorino. Preparare: gatiti pastele conform retetei. Taiati ridichea si clatiti cu apa rece. Topiti untulin ulei de maslineintr-o tigaie mare cu marginileinalte, adaugati stafidele, otetul balsamic si numai 2 file de hamsie. Gatiti pana cand hamsie este aproape dizolvata. Acum adaugati ridichea si pastele. Amestecatiincet, adaugati apain care au fiert pastele daca este necesar, si legati cu parmezan. Radeti pecorino peste paste, decorati cu cele 2 bucati de hamsie taiate marunt si serviti imediat. Continut: 250g Conditii de pastrare: loc uscat si racoros, ferit de razele soarelui. Termen de valabilitate: a se vedea data inscriptionata pe ambalaj. Producator: DAngelo Pasta GmbH. Germania