De ce sa alegi produsul?Cu taratele de ovaz, viata e un pic mai roz.Daca nu stii cat bine incape intr-o tarata, stim noi. Manganul te protejeaza de stresul oxidativ, beta-glucanii mentin concentratia normala a colesterolului din sange si fosforul le face bine oaselor, dar si energiei tale. Ca sa reusesti tot ce iti propui azi.Beneficii:- bogat in mangan x combate stresul oxidativ- contine beta-glucani x colesterol normal- bogat in fosfor x metabolism energeticManganul contribuie la protejarea celulelor impotriva stresului oxidativ si la mentinerea sanatatii sistemului osos.Beta-glucanii un consum zilnic de 3 g beta-glucani din tarate de ovaz (3 portii) contribuie la mentinerea concentratiilor normale ale colesterolului din sange.Fosforul contribuie la metabolismul energetic normal, la mentinerea sanatatii sistemului osos si la mentinerea sanatatii dintilor.Cum folosesc taratele de ovaz?Le poti adauga in iaurt, smoothie-uri, lapte vegetal sau in amestecuri pentru clatite, briose sau paine. Incepe cu 1 lingura pe zi, crescand treptat la 2-3 linguri, pentru a lasa organismului timp sa se adapteze aportului de fibre. Asigura-te ca bei suficiente lichide pe parcursul zilei, pentru a sustine digestia.Ingrediente: Tarate de ovaz. Poate contine urme de: arahide, fructe cu coaja lemnoasa, mustar, susan, soia.Conditii de pastrare: A se pastra la loc uscat, ferit de razele directe ale soarelui si inghet.Declaratie nutritionala (per 100 g):Valoare energetica - 1540 kJ/ 366 kcalGrasimi - 7.00 g, din care acizi grasi saturati 1.20 gGlucide - 50.8 g, din care zaharuri 1.50 gFibre - 15.4 gProteine - 17.3 gSare - 0.01 gFier - 6.53 mg (47% VNR)Magneziu - 157 mg (42% VNR)Zinc - 3.64 mg (36% VNR)Vitamina B1 - 0.82 mg (75% VNR)Fosfor - 500 mg (71% VNR)Beta-glucani - 6.89 gMangan - 5.03 mg (252% VNR)