RABENHORST – SUC PUR BIO DE LEGUME, 0.75L Vegan. Reteta traditionala. 100% suc cu acid lactic fermentat. Suc ecologic de legume din rosii, morcovi, sfecla, castraveti, telina, usturoi si ceapa; fermentat cu acid lactic. Ingrediente: Suc de rosii, morcovi, sfecla, castraveti, telina, varza (varza, sare de mare), suc de ceapa, sare de mare, patrunjel, busuioc, leustean, suc de marar, suc de lamaie, acid lactic. din culturi certificate ecologic. Servit fie ca mic dejun pentru un buninceput al zilei sau ca o gustare sub forma unei supe delicioase. Se poate servi atat rece cat si cald. Preparare:incalziti usorin timp ce amestecati - nu fierbeti! Societatea Germana pentru Nutritie (DGE) recomanda integrarea a 5 portii de fructe si legumein dieta zilnica. Un pahar din acest suc poateinlocui o portie pe zi. Va recomandam o dieta variata si echilibrata si un stil de viata sanatos.inainte de a deschide, agitati sticla.inchidetiintotdeauna sticla deschisa si pastrati-oin frigider. A se consuma de preferinta in 5 zile de la deschidere. Termen de valabilitate: vezi data inscriptionata pe ambalaj. Continut: 0,75 l Producator: Haus Rabenhorst, Germania