Storcator Greenis Slow Juicer, 9900

Storcator Greenis Slow Juicer, 9900
    Beneficii
  • Pune produsele la favorite

    Si afla primul de Reduceri in Campanii

  • Plati Securizate

    Folosesti cardul online in siguranta

  • Retur Gratuit

    In 14 zile, banii iti sunt returnati

Storcator Greenis Slow Juicer, 9900
1.368.99 lei
Rate lunare de la
Numarul de rate se alege in momentul platii online cu cardul.
456.33 lei
1.368.99 lei
Rate lunare de la
Numarul de rate se alege in momentul platii online cu cardul.
456.33 lei
0 0 Review-uri
Cantitate
Stoc epuizat
Alerta Stoc
Rate lunare de la
Numarul de rate se alege in momentul platii online cu cardul.
456.33 lei
Descrierekeyboard_arrow_down
Specificatiikeyboard_arrow_down
Prezentare produs -
Scurta descriere

Storcator GREENIS SLOW JUICER, 9900
Storcatorul prin presare la rece GREENIS este un storcator robust cu finisaje de lux, care se descurca ireprosabil atunci cand vine vorba de stoarcerea prin presare la rece a fructelor, legumelor, radacinoaselor sau frunzelor deoarece pastreaza maximum de nutrienti din acestea. Axul melcat este confectionat din PEI/ULTEM, un material extrem de rezistent, are o durata de viataindelungata, foarte eficient si lent, zdrobeste pulpa fructelor marunt la o viteza de functionare mica. Presarea la rece are loc la viteze reduse de 30 rpm si o energie de 150W, fata de storcatoarele prin centrifugare care opereaza la 1000-24000 rpm si folosesc pana la 1500W energie.
Sucul procesat de storcatorul GREENIS este de o calitate superioara, pastrandin totalitate proprietatile si gustul fructelor, legumelor si plantelor Ingredientele sunt maiintai zdrobite si mai apoi presate la rece, pentru a colecta mai mult sucin urmaintregului proces de stoarcere. Pentru ca nu degaja caldura, mentine nutrientii si enzimele intacte. Nu produce spuma si separarein comparatie cu cel clasic cu centrifuga, care de cele mai multe ori lasa spuma si separa dupa cateva minute sucul de pulpa. Viteza de functionare mica a storcatorului retine si protejeaza nutrientii, astfelincat calitatile sucului se mentin mai mult timp, chiar si pana la 72 de ore, datorita integritatii enzimatice. Cu ajutorul storcatorului cu melc se mai poate prepara lapte din diferite nuci, de exemplu de migdale sau caju,insa ele trebuiein prealabilinmuiatein apa. Eficacitatea medie de stoarcere a storcatorului prin presare la rece GREENIS este de 85%, net superioara fata de orice storcator centrifugal si comparabila cu oricare alt produs din categoria sa.

Caracteristici: - fara forte centrifuge care saincalzeasca si sa deterioreze sucul - pastreaza maximum din continutul nutritiv, vitaminele, antioxidantii, aroma si culoarea legumelor sau fructelor - silentios - sistem de auto-curatare usor si rapid, se poate clati cu apaintre folosiri fara a fi nevoie de dezasamblare - protectieimpotriva supraincalzirii, se opreste si reporneste automat cand este atins pragul de temperatura - functie de rotire inversa pentru eliminarea blocajelor - stoarcerein doua faze - una de zdrobire si una de presare - care genereaza mai mult suc si lasain urma o pulpa uscata
Beneficii: - economic, eficient, scade costurile cu energia si materiile prime (stoarcerein doua faze - una de zdrobire si una de presare - care genereaza mai mult suc si lasain urma o pulpa uscata) - potrivit pentru stoarcerea de fructe (mere, pere, struguri, kiwi, portocale, ananas, mango, etc.), legume (morcovi, telina, sfecla, cartofi, ardei, castraveti, gulii, varza, etc.), verdeata, iarba de grau, nuci. - sigurantain folosire, fara lamele ascutite si cu multiple sisteme de protectieimpotriva accidentelor - aparatul nu porneste decat daca este asamblat corect, eliminand posibilitatea deteriorarii componentelor din acest motiv - atentia deosebita oferita materialele ultraperformate din care este confectionat (toate materialele care intrain contact cu sucul/ingredientele pentru suc sunt libere de BPA, o substanta care se gasestein majoritatea produselor din plastic si care poate dauna sanatatii) , finisajele de exceptie si garantia extinsa la 8 ani pentru motor sunt dovezi clare ale calitatii juicerului GREENIS. - poate fi folosit la prepararea deinghetata, deserturi, piure sau lapte de nuci/seminte - modelul argintiu metalizat denota sobrietate. - se potriveste perfect bucatariilor moderne cu design minimalist si decorurilor urbane.
Specificatii Nume Storcator lent Nr. model F-9900 Voltaj 220-240V Putere 150 W Tip motor AC Rotatii pe minut 30 R/min Greutate 4.9 kg Marime 14 x 17 x13 Zgomot 40 decibeli
Timp de folosire: Nu mai mult de 30 de minute
Specificatii produs -
Caracteristici generale
Brand
VeganStar and Salzburger Getreidemuhle
SKU
F9900
Livrat de
Seller naturiste A1
EAN
6426309002745

Review-uri (0)

+

Fii primul care evalueaza acest produs Storcator Greenis Slow Juicer, 9900. Autentifica-te pentru a lasa primul un review.

Storcator Greenis Slow Juicer, 9900
1.368.99 lei
Alerta Stoc