Salata de macrou ”Toscana” cu legume bio si ulei de floarea soarelui presat la rece, 200g Fontaine Provenit 100% din acvacultura ecologica sustenabila. Ingrediente: fileu de macrou (Scomber scombrus) 50%, legume (20%) - ardei rosu, ceapa, morcovi, telina, castravetiin proportii diferitein greutate - apa, pasta de rosii, ulei de floarea soarelui, zahar integral din trestie, sare de mare, otet de vin, agent deingrosare: pudra de roscove si guma de guar, condimente, suc de lamaie, ierburi. ingrediente provenite din culturi certificate ecologic (42 %). Agricultura UE. Controlat de DE-ÖKO-001. Acest produs a fost fabricat conform reglementarilor europene ecologice 834/2007. Zona de pescuit: FAO 27 (Nord Atlantic) Regiunea: Insulele Feroe Metoda de pescuit: Plase de strangere si plase de ridicare. Certificat de pescuit sustenabil MSC (MSC-C-50531). Sugestie de preparare: Gata preparat pentru a fi consumat ca atare, sau ca baza pentru salate. Cu paine reprezinta o gustare rapida. Consumat de la frigider este racoritorin zilele toride. Continut: 200 g / Continut peste: 100 g Valorile nutritionale sunt supuse fluctuatiilor biologice obisnuite ale produselor naturale. A se consuma de preferinta inainte de data inscriptionata pe ambalaj. Dupa deschidere se pastreaza la frigider si se consumain termen de maxim 2 zile. Producator: Fontaine Nahrungsmittel GmbH. Germania