Piper negru Bio boabe , 50 gRegele condimentelor, piperul negru a dominat comertul Europeanin Evul mediu, fiind unul din motivele care au stimulat cautarea unor rute noi spre estulindepartat. Ca parte a familiei Piperacea, piperul negru este o planta tropicala ce poate creste,in medii de cultura, pana la 4 minaltime. Are frunzele de culoare verdeinchis si fructele grupate, tor de culoare verdeinchisin stare necoapta, ajungand la rosu la maturitate. Sunt uscate timp de 7-10 zile pana culoarea devine neagra. Piperul negru este utilizat peste totin lume pentru preparate dintre cele mai diverse. Origine NON EU (India, Sri Lanka, Indonezia)Valori nutritionale medii per 100 g: Valoare energetica: 306 Kcal/ 1282 KJ Proteine: 11,7 g Grasimi, din care: 3,5 g -acizi grasi saturati: 0,9 g Carbohidrati: 56,0 g -din care zaharuri: 53,0 g Fibre: 14,1 g Sare: 0,12 g Valorile nutritionale sunt supuse variatiilor specifice produselor naturale. A se pastra la rece (18°C) loc uscat, bine ventilat, de preferinta ferit de lumina si caldura. Produsul nu este, nu contine si nu este obtinut cu organisme modificate genetic, conform normativelorin vigoare..