Mix de Faina pentru Pizza, 500 g, fara Gluten, Hammer Muhle

Mix de Faina pentru Pizza, 500 g, fara Gluten, Hammer Muhle
    Beneficii
  • Pune produsele la favorite

    Si afla primul de Reduceri in Campanii

  • Plati Securizate

    Folosesti cardul online in siguranta

  • Retur Gratuit

    In 14 zile, banii iti sunt returnati

remove_red_eye
Grabeste-te! Inca persoane se uita acum la acest produs!
Mix de Faina pentru Pizza, 500 g, fara Gluten, Hammer Muhle
PRP: 33.71 lei
Acesta este Prețul Recomandat de Producător. Prețul de vânzare al produsului este afișat mai jos.
Acesta este Prețul Recomandat de Producător. Prețul de vânzare al produsului este afișat mai jos.
28.99 lei
Diferență: 4.72 lei
Rate lunare de la
Numarul de rate se alege in momentul platii online cu cardul.
9.66 lei
PRP: 33.71 lei
Acesta este Prețul Recomandat de Producător. Prețul de vânzare al produsului este afișat mai jos.
Acesta este Prețul Recomandat de Producător. Prețul de vânzare al produsului este afișat mai jos.
28.99 lei
Diferență: 4.72 lei
Rate lunare de la
Numarul de rate se alege in momentul platii online cu cardul.
9.66 lei
0 0 Review-uri
Cantitate
In stoc
Rate lunare de la
Numarul de rate se alege in momentul platii online cu cardul.
9.66 lei
Descrierekeyboard_arrow_down
Specificatiikeyboard_arrow_down

Produse recomandate impreuna

Sare de Mare Grunjoasa , 500 g
PRP: 4.82 lei
Pret4.14 lei
Pret pachet
PRP:38.53 lei

33.13 lei

Diferență: 5.4 lei
In Stoc
Coaja de Lamaie Bio, 100 g Lecker’s
PRP: 17.43 lei
Pret14.99 lei
Pret pachet
PRP:51.14 lei

43.98 lei

Diferență: 7.16 lei
In Stoc
Orez Integral Basmati Bio, 350 g
PRP: 15.1 lei
Pret12.99 lei
Pret pachet
PRP:48.81 lei

41.98 lei

Diferență: 6.83 lei
In Stoc
Prezentare produs -
Scurta descriere

Mix de Faina pentru Pizza, fara Gluten, 500 g Hammer Muhle
Fara gluten – fara grau – fara lactoza – usor de preparat.
Amestecul nostru de faina fara gluten este ideal pentru pizza de toate tipurile si este potrivit si pentru ciabatta, focaccia sau tarte flambee.
Puteti prepara si coace aluatul mai gros si aerisit sau subtire si crocant - decideti dupa gustul personal.
Reteta pentru aluat de pizza (pentru 2 tavi):
Puneti deoparte 3 linguri din Mix de faina pentru pizza fara gluten.
Amestecati faina ramasa cu 7 g drojdie uscata si adaugati 300 ml de apa si 3 linguri de ulei de masline. Acoperiti aluatul si lasati sa creasca timp de 30 minute.
Apoi framantati cu faina ramasa pana cand aluatul nu se mai lipeste.
Rulati aluatul cu un sucitor la grosimea dorita si ungeti marginile cu putin ulei.
Ungeti aluatul cu sos de rosii si presarati branza dupa gust, coaceti in cuptorul preincalzit la temperatura de 200 - 220 grade Celsius temperatura de sus / jos timp de 20 – 30 minute (in functie de grosimea aluatului).
Ingrediente: amidon de porumb, amidon de cartofi, faina de porumb, faina de orez, zahar, sare, agent de ingrosare: guma de guar.
Produs in Germania de: Hammermühle GmbH.
Specificatii produs -
Caracteristici generale
Brand
Hammer Muhle
SKU
HM843050
Ingredient principal
Amidon de cartof , Amidon de porumb , Orez
Potrivit pentru
Focaccia , Paine , Pizza
Tip produs
Faina
Livrat de
Seller naturiste A1
Cantitate
500 g
Tip ambalaj
Punga
Proprietati
Fara gluten , Fara grau , Fara lactoza
Greutate
500 g
EAN
4015537443325

Review-uri (0)

+

Fii primul care evalueaza acest produs Mix de Faina pentru Pizza, 500 g, fara Gluten, Hammer Muhle. Autentifica-te pentru a lasa primul un review.

Mix de Faina pentru Pizza, 500 g, fara Gluten, Hammer Muhle
33.71 lei
28.99 lei