MEZZI RIGATONI BIO DIN FAINA DE PORUMB SI OREZ, 250G FELICIA Fara gluten Timp de fierbere 10-11 min. Formulate special pentru persoanele cu intoleranta la gluten. Ingrediente: 50% faina de porumb, 38% faina de orez brun, 12% faina de orez. din culturi certificate ecologic. Agricultura UE / non-UE. Mod de preparare: Aduceti 1L de apa la fierbere. Adaugati 100g de paste Felicia ecologice si fierbeti dupa timpul recomandat. Scurgeti bine si serviti cald cu garnitura preferata. Informatii nutritionale per 100 g RI% Valoare energetica 1504 kJ / 355 kcal 18 Grasimi, din care 2,3 g 3 acizi grasi saturati 0,8 g 4 Carbohidrati, din care 76 g 29 zaharuri 0,5 g Fibre 2,2 g Proteine 6,8 g 14 Sare RI% valori nutritionale de referinta pentru un adult (8400 kJ / 2000 kcal). Reteta: Mezzi rigatoni cu crema de rosii. Numar de portii: 4 persoane Timp de preparare: 25 minute Dificultate: usor Ingrediente necesare: Mezzi Rigatoni ecologice din faina de orez si porumb 250g, ceapa 30g, rosii cherry 500g, busuioc 50g, mazare 150g, usturoi (dupa gust), piper (dupa gust), ulei de masline extravirgin. Preparare: 1.Intr-o tigaie se toarna mazarea si ceapa si se gateste timp de cateva minute. 2.Cand totul este gatit, bateti cu ajutorul unui blender. 3.Dupa timpul de marinare, amestecati totul si trecetiin final la sos. 4.Intr-un vas de servire, preparati o crema de rosii cu cateva picaturi de emulsie de mazare. 5.Gatiti pastele „al dente”, scurgeti si asezati pe crema preparata anteriorin farfurie. 6.Completati totul cu ulei de masline extravirgin. Continut: 250g Conditii de pastrare:intr-un loc uscat si racoros. Termen de valabilitate: a se vedea data inscriptionata pe ambalaj. Producator: Molino Andriani S.r.l., Italia