Gnocchi din Cartofi cu Orez si Malai, 400 g, Felicia Gnocchi fara gluten, formulat special pentru persoanele cu intoleranta la gluten. Ingrediente: cartofi rehidratati 70% (apa, fulgi de cartofi), faina de orez 13%, faina de porumb 8%, amidon de cartofi, sare, regulator de aciditate: acid lactic, conservant: sorbat de potasiu, arome naturale. Mod de preparare: In oala – 2 min: Fierbeti 1 l de apa si adaugati 7 g de sare. Turnati 100 g de gnocchi si fierbeti timp de 2 minute. De indata ce gnocchi ies la suprafata, scurgeti-i si serviti. In tigaie – 4 min: Adaugati jumatate de pahar cu apa peste sosul ales. Adaugati gnocchi si gatiti la foc mediu timp de 4 minute, pana cand sosul ajunge la consistenta dorita. Conditii de pastrare: a se pastra intr-un loc uscat si racoros. Dupa deschiderea ambalajului, produsul trebuie pastrat la frigider si consumat in termen de 3 zile. A se consuma de preferinta inainte de: a se vedea data inscriptionata pe ambalaj.