Instructiuni de folosire:1. Inmuierea semintelorSpalati semintele si inmuiati-le timp de 4 ore (cereale si leguminoase 12-15 ore) cu de trei ori cantitatea de apa. Ratele de seminte pot fi gasite in tabelul de germinare.2. Impartiti semintele inmuiate in muguriPresarati fiecare tava de germinare uniform cu semintele pregatite.3. Asamblati germinatorulAsezati cele doua tavi de germinare pe tava inferioara. Dopurile de scurgere ar trebui sa fie orientate intre ele, astfel incat apa sa poata fi distribuita bine.4. Acoperiti germeniiAcoperiti germinatorul cu capacul in timp ce germineaza. O temperatura constanta de 20 de grade este optima. Nu asezati germenii in lumina directa a soarelui.5. Udati regulatUdati semintele in mod regulat cu apa proaspata (semintele mari zilnic, semintele mici la fiecare doua pana la trei zile). Asigurati-va ca apa curge din nou si ca semintele nu sunt in mod constant in apa.6. Recoltarea germenilorPuteti gasi timpul de germinare in tabelul de germinare. Germenii sunt destinati consumului imediat, dar pot fi pastrati la frigider timp de 2-3 zile. Lintea, nautul, soia galbena si germeni de fasole se clatesc timp de 2 minute inainte de a se consuma.7. Curatarea germinatoruluiCuratati bine fiecare tava cu otet si o perie. Materialul este sigur pentru masina de spalat vase. Cu toate acestea, din motive de igiena, recipientele trebuie curatate in principal cu mana.Contine: 2 tavi de germinare, 1 tava suport (partea de jos), 1 capacProducator: Arche Naturprodukte Gmb