Felicia Bio – Fusilli BIO din faina de naut 250g Timp de fierbere 6 - 8 min Bogatin proteine! Sursa de fibre! Fara gluten! Ingrediente: 100% faina de naut ecologica Produs recomandat persoanelor cu intoleranta la gluten! Valori nutritionale per 100gr: Energie 1513 kJ / 359 kcal Grasimi 6.1g din care saturate 1.0g, Carbohidrati 52g din care zaharuri 2.9g Fibre 8.5 g, Proteine 20 g Sare 0.02g Fosfor 362 mg (52% VNR), Fier 4.6mg (33% VNR) Zinc 3.5mg (35% VNR) Mangan 1.7 mg (86% VNR) Potasiu 1075mg (54% VNR) VNR Valori nutritionale de referinta Reteta vegana de la chef Peppe Zullo Fusilli din naut cu zuchini si menta Ingrediente pentru 3 persoane: 250gr fusilli de naut ecologice, 2 zuchini dimensiune medie, ulei de masline extravirgin, sare, piper negru si cateva frunze de menta. Timp de preparare 20 minute Spalati dovlecelul zuchini si taiati-l rondele,inabusiti-lin uleiul de masline extravirgin, adaugati sare si piperul negru macinat. Fierbeti fusilliin apa sarata. Scurgeti apa si adaugati pastele fierte peste zuchini, amestecati-leimpreuna si mai lasati-le la foc cateva secunde. Se servesc calde cu frunze de menta deasupra! Pofta buna! Continut: 250 g Pastrare:intr-un loc uscat si racoros. Termen de valabilitate: a se vedea data inscriptionata pe ambalaj/eticheta. Producator: Molino Andriani S.r.l., Italia Origine: Italia