BAVETTE BIO DIN FAINA DE PORUMB SI OREZ, 250G FELICIA Fara gluten Timp de fierbere 8-10 min. Formulate special pentru persoanele cu intoleranta la gluten. Ingrediente: 50% faina de porumb, 38% faina de orez brun, 12% faina de orez. din culturi certificate ecologic. Agricultura UE / non-UE. Mod de preparare: Aduceti 1L de apa la fierbere. Adaugati 100g de paste Felicia ecologice si fierbeti dupa timpul recomandat. Scurgeti bine si serviti cald cu garnitura preferata. Informatii nutritionale per 100 g RI% Valoare energetica 1504 kJ / 355 kcal 18 Grasimi, din care 2,3 g 3 acizi grasi saturati 0,8 g 4 Carbohidrati, din care 76 g 29 zaharuri 0,5 g Fibre 2,2 g Proteine 6,8 g 14 Sare RI% valori nutritionale de referinta pentru un adult (8400 kJ / 2000 kcal). Continut: 250g Conditii de pastrare:intr-un loc uscat si racoros. Termen de valabilitate: a se vedea data inscriptionata pe ambalaj. Producator: Molino Andriani S.r.l., Italia