Anghinare 40 Capsule Medicura

Anghinare 40 Capsule Medicura
    Beneficii
  • Pune produsele la favorite

    Si afla primul de Reduceri in Campanii

  • Plati Securizate

    Folosesti cardul online in siguranta

  • Retur Gratuit

    In 14 zile, banii iti sunt returnati

Anghinare 40 Capsule Medicura
23.99 lei
Rate lunare de la
Numarul de rate se alege in momentul platii online cu cardul.
7.99 lei
23.99 lei
Rate lunare de la
Numarul de rate se alege in momentul platii online cu cardul.
7.99 lei
0 0 Review-uri
Cantitate
Stoc epuizat
Alerta Stoc
Rate lunare de la
Numarul de rate se alege in momentul platii online cu cardul.
7.99 lei
Descrierekeyboard_arrow_down
Specificatiikeyboard_arrow_down
Prezentare produs -
Scurta descriere

Medicura - Anghinare 40 capsule
Supliment alimentar cu pulbere de anghinare,in capsule tari de gelatina. Ingrediente: Extract din pulbere de anginare (echivalent a 4800 mg anghinare proaspata), materialul capsulelor: gelatina tare, excipienti: amidon din porumb, dioxid de siliciu, saruri de magneziu ale acizilor grasi alimentari. Recomandari de administrare: 2 capsule pe zi.




Valori nutritionale


per 2 capsule




Extract pulbere de anghinare


800 mg




Important: A nu se depasi doza zilnica recomandata. Acest supliment nu trebuie sainlocuiasca o dieta variata si echilibrata si un stil de viata sanatos. A se pastra la loc uscat si rece, ferit de lumina. A nu se lasa la indemana copiilor.
Anghinarea, planta cu inflorescenta verde violacee este considerata o delicatesain tarile mediteraneene. Inflorescenta nu este doar gustoasa ci aduce si numeroase beneficii organismului: - este o bogata sursa de fibre - stabilizeaza nivelul glicemieiin sange - reduce nivelul colesterolului prin reducerea colesterolului rau LDL si stimularea cresterii nivelului de colesterol bun HDL. - previne hipertensiunea arteriala -intareste sistemul imunitar - protejeaza sistemul osos - contribuie la optimizarea metabolismului - continut foarte ridicat de antioxidanti, pentru protectia antioxidativa a celulelor - contine o cantitate mare de acid folic cu efecte pozitivein dezvoltarea fatuluiin timpul sarcinii si evitarea aparitiei unor malformatii - previne si ajutain tratamentul anemiei, datorita continutului ridicat de fier si cupru, cu implicatii directein productia de celule rosii si hematii - protejeaza sistemul digestiv, protejeaza ficatul siimbunatateste semnificativ activitatea bilei. - amelioreaza efectele negative ale consumului de alcool - trateaza halena - previne si aduce beneficiiin tratamentul unor forme de cancer (leucemie, cancer de san sau de prostata) prin reducerea dezvoltarii celulelor canceroase.
Producator: Medicura Naturprodukte AG Germania A se consuma de preferinta inainte de data inscriptionata pe ambalaj. Conditii de pastrare: loc uscat si racoros Continut: 40 capsule / 21 g
Producator: Medicura Naturprodukte AG
Specificatii produs -
Caracteristici generale
Brand
Pronat Medicura
SKU
MC361
Livrat de
Seller naturiste A1
EAN
6426309006835

Review-uri (0)

+

Fii primul care evalueaza acest produs Anghinare 40 Capsule Medicura. Autentifica-te pentru a lasa primul un review.

Anghinare 40 Capsule Medicura
23.99 lei
Alerta Stoc