Taitei subtiri din fasole mung, 200 g VermicelliIngrediente: amidon din mazare, amidon din fasole mung 30%.Mod de preparare: hidratati taiteii in apa fierbinte (90 grade Celsius) timp de 3-5 minute si strecurati. Serviti in supe, salate etc.Reteta: Salata cu taitei din fasole mung Ingrediente necesare: 115 g de taitei din fasole mung, 115 g sunca, 115 g piept de pui, 2 oua, 115 g castraveti o felie de lamaie, 1 mar, 1 para.Mod de preparare: Puneti taiteii de fasole mung in apa fierbinte si strecurati. Puneti taiteii pe o farfurie. Condimentati pieptul de pui cu sare si condimente, stropiti cu putin vin si gatiti intr-o tigaie wok. Pregatiti ouale omleta. Taiati toate Ingredientele feliute si presarati peste taitetii de fasole mung.Puteti inlocui pieptul de pui cu creveti.Produs in China pentru: Heuschen & Schrouff OFT B.V. Olanda