GLAZURA BIO DE GELATINA ROSIE, 2X7G BIOVEGAN Vegan. Fara gluten. Fara zahar. Ingrediente: agent de gelifiere: agar-agar, amidon de cartofi, faina din radacina arrow (maranta), pulbere de sfecla rosie, acidifiant: tartrat de potasiu¹. din culturi certificate ecologic. Agricultura UE / non-UE. ¹ tartru (piatra de vin). Mod de preparare: 1. Amestecati continutul unui pliculetin 250 ml de apa rece si indulciti dupa gust. 2. Aduceti lichidul la fierbere timp de 2 minute, amestecand constant. 3.inlaturati de pe foc, amestecati ocazional aproximativ 10 minute si lasati-o sa se raceasca pana cand glazura devine putin catifelata. 4.intindeti glazura peste tortincepand din centru. Tortul poate fi taiat dupa ce s-a racit (in aproximativ 30 de minute). Sfat: presarati prajiturain mod uniform cuintaritor de creme Biovegan, pentru a preveniinmuierea blatului. Conditii de pastrare: loc uscat si racoros. Termen de valabilitate: a se vedea data inscriptionata pe ambalaj. Producator: Biovegan GmbH. Germania.