TC8000 – Jocuri in 2 cu terminale Zebra

jocuri in 2 cu impuscaturi pentru scanner portabil tc8000

Jocuri in 2 cu un Terminal Zebra TC8000?

Da, este posibil sa joci jocuri in 2 sau chiar jocuri in 3 sau mai multi cu un scanner portabil TC8000. Si asta nu doar pentru ca TC8000 este atat de usor de utilizat incat folosirea lui pare o joaca.

tc 8000
TC 8000

Ci pentru ca a fost creata o aplicatie speciala numita Laser Tag App care poate transforma un scanner Zebra TC 8000 intr-o „jucarie” laser.

Zebra Technologies a lansat o provocare in cadrul evenimentului kackathon Droidcon –  Londra 2016.

Provocarea a fost crearea unei aplicatii care sa scoata in evidenta calitatile unui terminal TC8000, intr-un mod mai neconventional.

Urmareste filmul de mai jos, ca sa vezi cum poti sa folosesti un TC8000 intr-un fel de joc cu impuscaturi cu lasere.

Tensiunea si atmosfera creata de efectele laser definesc acest joc ca fiind din categoria de jocuri cu lupte sau jocuri cu impuscaturi. Jocul are un impact fizic minor apeland mai mult la tact si strategie.

Jocuri cu impuscaturi cu Zebra TC 8000

In ce constau totusi aceste jocuri care se pot realiza cu terminale portabile Zebra TC8000? TC 8000 este de fapt un terminal portabil care permite utilizarea unei multitudini de aplicatii, inclusiv aplicatii de jocuri.

Jocuri cu impuscaturi Laser Tag
Jocuri cu impuscaturi Laser Tag

In urma unei provocari lansata de producatorul Zebra, o echipa de IT-sti a creat o aplicatie speciala, numita Laser Tag.

Tot ce trebuie sa faci este sa descarci Laser Tag pe un terminal Zebra TC 8000 si sa iti gasesti echipa.

Echipa poate fi compusa din 20 de jucatori iar eliminarea oponentului este realizata prin scanarea unui cod QR. Fiecare jucator isi ataseaza codul QR pe care il descarca tot din aplicatie.

Tot ce trebuie sa faci este sa descarci Laser Tag pe un terminal Zebra TC 8000 si sa iti gasesti echipa.

Cod QR jocuri in 3 cu TC8000
Cod QR jocuri cu TC8000

Aplicatia permite localizarea oponentului la distanta, selectarea unui avatar, alegerea armei si a munitiei.

In plus, poti sa afli statusul fiecarui jucator, si esti semnalizat atunci cand ramai fara munitie. Ca sa reincarci cu munitie trebuie doar sa agiti scaner coduri de bare.

Interactiunea cu echipa adversa se face prin semnalizare LED si vibratii, toate datele fiind sincronizate si afisate in timp real.

Prin aceasta aplicatie orice scaner Zebra TC8000 a fost transformat intr-un joc de top din industria de gaming. Chiar si pentru impatimitii de jocuri online Laser Tag este o provocare, chiar daca face parte din categoria de jocuri offline.

Jocuri FRIV sau Laser Tag cu Zebra TC8000?

Jocuri Friv
Jocuri Friv

Ce intelegem de fapt prin jocuri friv? Sunt acele jocuri online pe care le regasim nu doar pe un singur site, ci intr-o retea de site-uri.

Sunt jocuri gratis, foarte usoare, fara provocari prea mari. Sunt un fel de jocuri in 1, pentru ca nu ai nevoie de o echipa pentru a te juca. Esti doar tu si calculatorul.

De aici si numele de jocuri friv. Adica „frivole”, care nu necesita concentrare.

Jocuri in 2 cu TC8000
Jocuri in 2 cu TC8000

In comparatie cu aceste jocuri friv sau orice tip de jocuri online, Laser Tag instalat pe Zebra TC8000 are un grad de interactiune, intensitate si dinamica incomparabil mai mari.

Echipa de jucatori poate ajunge si la 20 membri si presupune mare atentie, construirea unei strategii si corelarea cu ceilalti jucatori.

Atat cu cei din echipa ta, cat si cu cei din echipa adversa.

Jocuri cu Zebra TC8000 in depozit

Chiar daca poate fi un suport pentru jocuri cu laser, terminalul portabil Zebra TC8000 reprezinta mai mult decat atat.

Zebra TC8000 este un excelent cititor coduri de bare, cu sistem de operare Android si cu cateva particularitati tehnice integrate care il transforma intr-un scanner premium. In special pentru munca dintr-un depozit cu activitati complexe si volum mari de scanare.

Aplicatia Laser Tag a reusit insa sa scoata in evidenta acele caracteristici perfecte atat pentru jocuri cu impuscaturi laser cat si pentru o activitate eficienta in depozit.

jocuri cu TC8000
Caracteristici TC8000

Extragem din imaginea de mai sus cateva dintre caracteristicile mentionate:

  • vibratie si laser feedback atunci cand tintesti
  • avertizare sonora la apasarea triggeru-lui de scanare
  • scanner QR
  • inlocuirea bateriei fara oprirea terminalului
  • distanta de scanare de 8m

Daca ai nevoie de cititoare coduri de bare intra in platforma B2B itDepot pentru Echipamente si Consumabile. Aici gasesti cititoare coduri de bare de toate tipurile si pentru toate bugetele.

 


Comentarii (0)

Comentariul tau a fost trimis si va fi vizibil dupa aprobarea de catre un moderator.