Cleme gard bordurat

Clema de Prindere Panou Zincat

Cleme prindere

Clema de prindere panou zincat

Gardul reprezinta o parte destul de importanta din imaginea de ansamblu a unei case. Orice locuinta are nevoie de un gard solid si rezistent in timp, a carui constructie sa se incadreze in peisaj, sa ofere intimitate si sa nu implice alocarea unor sume mari de bani.

Cleme Prindere Gard Bordurat
Cleme Prindere Gard Bordurat

Pentru constructia gardului trebuie alese materiale rezistente la intemperii si rezistente la temperaturi extreme care sa ofere securitate si confidentialitate, dar si care necesita o intretinere generala scazuta. Potrivite pentru un asfel de gard sunt panourile bordurate.

Imprejmuirea cu aceste panouri este o optiune rentabila datorita costurilor scazute.  Datorita versatilitatii panourilor, acest tip de gard se poate utiliza la pentru multe tipuri terenuri chiar si pentru cele inegale asezate pe varful unui deal sau panta. Panoul de gard bordurat este fabricat din sarma zincata colorata si este utilizat pentru diverse imprejmuiri. Panourile se prind pe stalpii de gard cu cleme de fixare.

Clemele de fixare sunt elemente metalic zincata, de diverse dimensiuni pentru fixarea panourilor de gard bordurate zincate sau plastifiate, pe stalpi din teava rectangulara. Se pot folosi si pe post de cleme de fixare policarbonat pe plasa de gard.

Clema fixare

Cleme de prindere

Clema Prindere Panou Grad Bordurat
Clema Prindere Panou Grad Bordurat

Stalpii de gard si elementele de fixare servesc drept baza pentru intregul proces de constructie. Stalpii de sustinere ai gardului sunt fabricati din teava rectangulara cu didę diferite dimensiuni si grosimi.  Prinderea panourilor bordurate pe stalpii de sustinere se face cu ajutorul unor bride de prindere. Aceste cleme fixare panou gard sunt esentiale pentru stabilitatea generala a unui gard.

Prin ancorare, stalpii dau gardului taria lor. Toata tensiunea extrema din structura gardului este tinuta datorita clemelor d eprindere. Prin urmare, alegerea, instalarea si armarea corespunzatoare a acestora de stalp sunt esentiale pentru a preveni defectarea gardului.

Cu ajutorul acestor sisteme de prindere, gardul poate fi realizat foarte repede.
Pentru a a avea continuitate gardul, se realizeaza si porti de acces. Fabricarea portilor de acces poate fi facuta din acelasi tip panou care este folosit la confectionarea gardului.

Cleme fixare panou gard

Clema Metal
Clema Metal

Panourile de gard bordurate permit realizarea unei constructii durabile si rezistente la intemperiile vremii datorita otelului din care sunt fabricate si a acoperirii lor cu zinc sau cu plastic. Un gard bordurat zincat este usor de realizat, existand cleme solide pentru ridicarea lui. Gardurile realizate din panouri bordurate de culoare verde sau zincata ofera o imagine placuta exteriorului casei cu ajutorul designului inteligent si al uniformitatii pe care o ofera.

Panourile bordurate si stalpii gardurilor sunt protejati inpotriva coroziunii prin galvanizare si vopsire. Vopsirea se face in camp electrostatic.
Pentru a nu permite intrarea apei in interiorul stalpului de sustinere, capatul acestuia este prevazut cu un capac de protectie. Culoarea standard a gardurilor si a stalpilor este RAL 6005.

Cleme metalice

Clemele sunt zincate, ceea ce inseamna ca otelul a fost acoperit cu un aliaj de zinc topit care este rezistent la rugina. Procesul de ultima generatie asigura faptul ca toate acoperirile sunt uniforme si indiferent de conditiile meteorologice, clema va rezista.

Sunt special realizate sa reduca oxidarea atat in cazul unor precipitatii usoare, dar si abundente. Straturile de zinc ofera cea mai buna protectie pentru majoritatea aplicatiilor de gard. Galvanizarea reduce foarte mult rugina si garanteaza o usoara intretinere, fara a fi nevoie de vopsire. 

Cleme zincate avantaje

Cleme Metalice
Cleme Metalice

✔ montare si demontare rapida

In cazul unei deteriorari se inlocuieste usor, cate o portiune de gard, fara a fi necesara demontarea unei sectiuni lungi.

✔ grad mare de rigiditate

Datorita faptului ca sunt sunt prevazute cu ramforsari orizontale in forma de „V”.

✔ durabilitate

Ofera rezistenta optima la actiunea agentilor corozivi externi datorata stratului de zinc.

✔ aspect atractiv.

Cleme bride rotunde zincate panou gard bordurat

Cleme bride zincate pentru gard din plasa bordurata

 

Cleme Rotunde Zincate Panou Gard Bordurat
Cleme Rotunde Zincate Panou Gard Bordurat

Una dintre variantele moderne si cu o incadrare perfecta in designul gardului este aceea a folosirii cleme de fixare pentru prinderea panourilor de stalpi. Aceste cleme fixare rapida sunt rezistente si sunt foarte usor de montat.

Clema rotunda potrivita pentru fixarea panourilor bordurate de gard reprezinta una dintre metodele de fixare a panourilor de tevile de sustinere a gardului, sau de legatura intre panouri. Se intaleaza usor, este foarte durabila, sigura si reprezinta una dintre cele mai utilizate solutii de acest gen.

Clema rapida

Clema rapida bim pentru prindere gard

Clema rapida pentru prindere gard este alcatuita din:

  • surub autoforant cu cap hexgonal
  • flansa cutata zincata;
Clema Rapida de Strangere
Clema cu Prindere Rapida

Toate materialele sunt zincate astfel incat sa reziste la coroziune.

Clema rapida se foloseste pentru fixarea panourilor de gard pe stalpi rectangulari sau patrati. Datorita suruburilor autoforante, acest sistem ofera o prindere rapida.

Clema fiind zincata, la fel ca si panoul de gard pentru care se recomanda, realizeaza o imbinare potrivita la nivel functional si estetic. In functie de inaltimea stalpilor de gard folositi, sunt necesare intre doua si patru cleme.

Acest sistem de prindere, este un sistem rapid si sigur, pentru prinderea plasei de gard pe suport de stalp metalic de orice fel si poate prinde plasa sudata zincata la rola sau panou bordurat.

Clema prindere

Clema prindere teava

Clema Teava
Clema Teava

Clema fixare panou gard este o optiune foarte apreciata de clienti deoarece este mult mai rezistenta in timp fata decat varianta in care se alege sudarea panourilor de teava. Este preferata si pentru ca se monteaza foarte usor de orice persoana cu sau fara experienta anterioara in montarea de panouri bordurate.

Clema fixare panouri de gard este sigura si rezistenta impotriva efractiei, deoarece nu pot fi desfacuta usor dupa ce au fost montata.
Folosind cleme fixare gard bordurat, veti crea un design potrivit pentru gardurile bordurate, putand alege intre varianta zincat electrolitic in culoare gri – argintiu sau verde in camp electrostatic.

Clema prindere teava se foloseste la prinderea stalpilor de gard rotunzi de panouri si asigura o sustinere si o organizare mai buna, oferind totodata si un aspect placut. 

Clema prindere tip u

Clema Prindere Tip U
Clema Prindere Tip U

Clema tip u este una dintre cele mai utilizate solutii la nivel european pentru prinderea panourilor de gard model 2D – dublu fir precum si a panourilor bordurate 3D.

Acest element de fixare are forma literei U, cu o pereche de brate filetate care se extind de la baza rotunjita. Capetele filetate sunt proiectate pentru a fi utilizate cu suruburi si saibe.

Cleme tip U se gasesc intr-o mare varietate de dimensiuni. Este important sa alegeti clemele U potrivite pentru proiectul dvs. Optati pentru variantele din metal rezistent  la coroziuni, astfel proiectul dvs va rezista cu brio tuturor provocarilor. Pe Trada Marketplace gasiti o gama variata de sisteme de fixare. Fie ca optezi pentru cleme de fixare tip U sau pentru cleme de prindere panouri bordurate , in platforma gasesti preturi foarte mici. ✅


Comentarii (0)

Comentariul tau a fost trimis si va fi vizibil dupa aprobarea de catre un moderator.