Case de marcat Tulcea – fiscalizare si mentenanta

case de marcat targu jiu

Case de marcat Tulcea – informatii utile

Cauti informatii despre case de marcat Tulcea? Iti oferim in articolul de fata datele necesare in legatura cu fiscalizarea si mentenanta unei case de marcat in Tulcea.

case de marcat tulcea
Casa de marcat Tulcea

Potrivit normelor OUG 28/1999 toti operatorii economici implicati in livrari de bunuri cu amanuntul si prestari servicii direct catre consumatori sunt obligati sa detina case de marcat.

Sunt obligati, de asemenea, sa emita bonuri fiscale prin intermediul acestor case de marcat si sa le predea clientilor.

Veti avea nevoie de case de marcat indiferent de domeniul in care activati: supermarket-uri, spatii comerciale, farmacii sau restaurante sau vanzarea de ziare si reviste prin distribuitori specializati,vanzarea pachetelor de servicii turistice.

In cazul in care intentionati sa achizitionati o casa de marcat care ulterior necesita fiscalizare si apoi mentenanta aici gasiti informatiile necesare.

Case de marcat in Tulcea – fiscalizare

Pentru achizitionarea unei case de marcat in Tulcea poti consulta lista companiilor acreditate pentru distributia de case de marcat in judetul tau.

Fiscalizarea unei case de marcat Tulcea presupune depunerea dosarului la DGFP Tulcea.

Atentie daca judetul unde este inregistrat sediul social al companiei difera de judetul unde va fi folosita casa de marcat. Casa de marcat trebuie fiscalizata in judetul unde casa de marcat este instalata.

In componenta dosarului trebuie sa aveti si actele de achizitionare a produsului.

Casa de marcat Tulcea – mentenanta

Mentenanta pentru casa de marcat Tulcea o puteti reinnoi in cazul in care va adresati companiilor locale sau unitatilor acreditate.

casa de marcat tulcea
Casa de marcat Tulcea

Pe langa aceste case de marcat Tulcea veti avea nevoie si de echipamente periferice. Astfel de echipamente sunt: cititoare coduri de bare, sertare de bani dar si imprimante termice. De asemenea, in afara de aceste cititoare de coduri de bare va recomandam si achizitionarea de role hartie termica pentru casa de marcat sau etichete.

Daca esti in cautarea unei case de marcat te invitam sa accesezi portalul nostru itDepot.ro. Noi te putem ajuta sa alegi modelul de casa de marcat potrivit pentru afacerea ta, impreuna cu echipamentul sau consumabilul necesar.

Vom reveni in curand cu lista completa a unitatilor acreditate pentru service-ul de case de marcat.

Articole relevante pe acest subiect:

Case de marcat cu jurnal electronic – sumar legislativ actualizat 2018


Comentarii (0)

Comentariul tau a fost trimis si va fi vizibil dupa aprobarea de catre un moderator.