Case de marcat Timisoara – fiscalizare si mentenanta

case de marcat targu jiu

Case de marcat Timisoara – informatii utile

Daca ai nevoie de informatii despre case de marcat Timisoara in articolul de fata iti oferim ceea ce cauti. Aici afli despre fiscalizarea si mentenanta de case de marcat in Timisoara. In plus, gasesti detalii despre obligatiile contribuabililor utilizatori si domeniile de utilizare a acestor case de marcat.

case de marcat timisoara
Casa de marcat Timisoara

Utilizarea unei case de marcat, inclusiv a unei case de marcat Timisoara, este reglementata de OUG nr. 28/1999. In aceasta ordonanta este prevazuta obligatia agentilor economici de a utiliza case de marcat, cu modificările şi completările ulterioare regasite in HG nr. 479/2003 pentru aprobarea normelor metodologice de aplicare.

Operatorii economici care efectueaza livrari de produse, precum si prestari de servicii direct catre consumatorii finali au obligatia de a se dota şi de a utiliza case de marcat. In principiu sunt vizate activitati desfasurate cu caracter permanent.

Mentionam ca agentii economici care utilizeaza casele de marcat au obligatia sa emita bonuri fiscale si sa le predea clientilor. La solicitarea clientilor, utilizatorii vor elibera acestora si factura.

Case de marcat in Timisoara – fiscalizare

Pentru achizitionarea unei case de marcat in Timisoara poti consulta lista companiilor ce fac parte din reteaua nationala de distribuitori acreditati.

Dupa ce ai achizitionat o casa de marcat de la unul dintre distribuitorii autorizati, trebuie sa il inregistrezi in Registrul de evidenta a aparatelor de marcat electronice fiscale instalate. Acest registru este intocmit la nivelul fiecarui judet in cazul de fata fiind vorba de case de marcat Timisoara.

Pentru a obtine un numar de ordine pentru case de marcat Timisoara, trebuie sa depui la directiile generale ale finantelor publice judetene un dosar continand mai multe documente atat din partea furnizorului cat si a beneficiarului.

Fiscalizarea unei casei de marcat Timisoara presupune depunerea dosarul la DGFP Timis sau unde se afla punctul de lucru. Aveti grija sa fiscalizati casa de marcat in judetul in care va fi instalata efectiv si nu in judetul in care aveti sediul social, daca cele doua judete difera. De asemenea este necesar sa prezentati actele primite la achizitionarea produsului.

Fiscalizarea unei case de marcat Timisoara presupune identificarea memoriei fiscale a casei de marcat si a utilizatorului prin datele inscrise, respectiv seria aparatului si antetul bonului fiscal.

Casa de marcat Timisoara – mentenanta

Mentenanta pentru casa de marcat Timisoara o puteti reinnoi in cazul in care va adresati companiilor locale sau unitatilor acreditate.

casa de marcat timisoara
Casa de marcat Timisoara

Vom reveni in curand cu lista completa a unitatilor acreditate pentru service-ul de case de marcat.

Prin portalul itDepot.ro comercializam la nivel national o gama diversa de echipamente, inclusiv case de marcat. Regasiti aici si terminale mobile, cititoare coduri de bare, imprimante termice si sertare de bani. Daca aveti nevoie de consumabile, puteti cumpara si role hartie termica pentru casa de marcat.

Daca esti in cautarea unei case de marcat te invitam sa accesezi portalul nostru itDepot.ro si te putem ajuta sa alegi modelul de casa de marcat potrivit pentru afacerea ta, impreuna cu echipamentul sau consumabilul necesar.

Articole relevante pe acest subiect:

Case de marcat cu jurnal electronic – sumar legislativ actualizat 2018


Comentarii (0)

Comentariul tau a fost trimis si va fi vizibil dupa aprobarea de catre un moderator.