Case de marcat Targu Mures – fiscalizare si mentenanta

case de marcat targu jiu

Case de marcat Targu Mures – informatii utile

Cauti informatii despre case de marcat Targu Mures? Iti oferim in articolul de fata informatii in legatura cu fiscalizarea si mentenanta de case de marcat in Targu Mures.

case de marcat targu mures
Casa de marcat Targu Mures

Potrivit normelor stabilite prin OUG 28/1999 toti operatorii economici implicati in livrari de bunuri cu amanuntul si prestari servicii direct catre consumatorii finali sunt obligati sa detina case de marcat.

Sunt obligati, de asemenea, sa emita bonuri fiscale prin intermediul acestor case de marcat si sa le predea clientilor.

Veti avea nevoie de case de marcat indiferent de domeniul in care activati: supermarket-uri, spatii comerciale, farmacii sau restaurante, vanzarea de ziare/ reviste dar si servicii de telefonie (inclusiv de telefonie mobila) si internet, de posta sau curier.

In cazul in care intentionati sa achizitionati o casa de marcat care ulterior necesita fiscalizare si apoi mentenanta aici gasiti informatiile necesare.

Case de marcat in Targu Mures – fiscalizare

Pentru achizitionarea unei case de marcat in Targu Mures poti consulta lista companiilor acreditate pentru distributia de case de marcat in judetul tau.

Fiscalizarea unei case de marcat Targu Mures presupune depunerea dosarului la DGFP.

Atentie daca judetul unde este inregistrat sediul social al companiei difera de judetul unde va fi folosita casa de marcat. Casa de marcat trebuie fiscalizata in judetul unde casa de marcat este instalata.

In componenta dosarului trebuie sa aveti si actele de achizitionare a produsului.

Casa de marcat Targu Mures – mentenanta

Mentenanta pentru o casa de marcat Targu Mures o puteti reinnoi in cazul in care va adresati companiilor locale sau unitatilor acreditate.

casa de marcat targu mures
Casa de marcat Targu Mures

Pe langa case de marcat Targu Mures veti avea nevoie si de echipamente periferice. Astfel de echipamente sunt: cititoare coduri de bare, sertare de bani, imprimante termice. In afara de cititoare de coduri de bare va putem recomanda si consumabile precum role hartie termica pentru casa de marcat sau etichete pentru domeniile de retail, servicii de furnizare energie electrica sau termica.

Consultanta achizitionare case de marcat

Daca esti in cautarea unei case de marcat te invitam sa accesezi portalul itDepot.ro si te putem ajuta sa alegi modelul de casa de marcat potrivit si consumabilele necesare.

Intrati in legatura cu noi pentru a va pune la dispozitie detalii legate de achizitionarea caselor de marcat. Pentru fiscalizarea unei case de marcat va vom pune in legatura cu firmele locale autorizate sa va ofere serviciile de fiscalizare sau de mentenanta si service pentru casa de marcat achizitionata.

Articole relevante pe acest subiect:

Case de marcat cu jurnal electronic – sumar legislativ actualizat 2018

Case de marcat anaf – noile modele de case de marcat impuse de ANAF

Casa de marcat cu jurnal electronic anaf – ce inseamna o casa de marcat cu jurnal electronic impusa de ANAF

Fiscalizare casa de marcat cu jurnal electronic – procedura fiscalizare casa de marcat cu jurnal electronic

Role casa de marcat – criterii de alegere a unei role casa de marcat


Comentarii (0)

Comentariul tau a fost trimis si va fi vizibil dupa aprobarea de catre un moderator.