Case de marcat sector 1 – fiscalizare si mentenanta

case de marcat sector 6

Case de marcat sector 1 – informatii utile

Iti oferim in articolul de fata informatii utile despre case de marcat sector 1. Regasesti detalii in legatura cu fiscalizarea si mentenanta de case de marcat in sectorul 1 precum si domeniile de utilizare.

case de marcat sector 1
Case de marcat sector 1

Agentii economici care comercializeaza produse sau care presteaza servicii directe catre populatie au obligativitatea de a utiliza o casa de marcat. Regulile se aplica si pentru case de marcat sector 1.

In prezent casele de marcat sunt livrate numai prin distribuitori autorizati de Ministerul Finantelor.

Acestia au dreptul de a comercializa case de marcat si de a presta servicii de service pentru  acestea. Serviciile de mentenanta pentru case de marcat pot fi prestate si de catre alte companii decat distribuitorii.

Reglementarile privind casele de marcat sunt cuprinse in OUG 28/1999 si in normele de aplicare a acestui act normativ HG 479/2003.

Case de marcat in sectorul 1 – fiscalizare

Pentru achizionarea unei case de marcat in sectorul 1 poti consulta companiile ce fac parte din reteaua de distribuitori acreditati.

Dupa ce ai achizitionat o casa de marcat de la distribuitorii autorizati, trebuie sa o inregistrezi in Registrul de evidenta a aparatelor de marcat electronice fiscale instalate la nivelul fiecarui judet.

Obtinerea un numar de ordine pentru case de marcat sector 1 consta in depunerea unui dosar continand documente atat din partea furnizorului si a beneficiarului.

Fiscalizarea unei casei de marcat presupune depunerea dosarul la DGFP Bucuresti sau unde se afla punctul de lucru unde o veti instala. Este necesar sa prezentati actele primite la achizitionarea casei de marcat.

Procedura de fiscalizare a unei case de marcat permite identificarea memoriei fiscale a casei de marcat si a utilizatorului prin seria aparatului, antetul bonului fiscal.

Casa de marcat sector 1 – mentenanta

Mentenanta pentru casa de marcat sector 1 o puteti reinnoi in cazul in care va adresati companiilor locale /unitatilor acreditate.

casa de marcat sector 1
Casa de marcat sector 1

Pe langa o casa de marcat sector 1 veti avea nevoie si de echipamente periferice. Astfel de echipamente sunt: cititoare coduri de bare, sertare de bani, imprimante termice. In plus, veti avea nevoie si de role hartie termica pentru casa de marcat sau etichete.

In gama noastra veti regasi case de marcat compatibile domeniilor retail precum supermarket-uri, farmacii, restaurante, baruri, servicii de curierat, posta.

Consultanta achizitionare case de marcat

Daca esti in cautarea unei case de marcat acceseaza itDepot.ro si te putem ajuta sa alegi modelul de casa de marcat potrivit si consumabile.

Intrati in legatura cu noi pentru a va pune la dispozitie detalii legate de achizitionarea caselor de marcat. Pentru fiscalizarea unei case de marcat va vom pune in legatura cu firmele locale autorizate sa va ofere serviciile de fiscalizare sau de mentenanta si service pentru casa de marcat achizitionata.

 


Comentarii (0)

Comentariul tau a fost trimis si va fi vizibil dupa aprobarea de catre un moderator.