Case de marcat Hunedoara – fiscalizare si mentenanta

case de marcat targu jiu

Case de marcat Hunedoara – informatii utile

Cauti informatii despre case de marcat Hunedoara? In articolul de fata dorim sa iti oferim informatii si consultanta despre procedura de fiscalizare a unei case de marcat.

case de marcat hunedoara
Casa de marcat Hunedoara

Obligatia agentilor economici de a utiliza o casa de marcat este impusa inca de la data inceperii activitatilor comerciale desfasurate in fiecare locatie.

O casa de marcat in Hunedoara este livrata prin distribuitori autorizati. Ei au dreptul de a comercializa case de marcat inclusiv consumabile sau produse complementare.

De asemenea distribuitorii autorizati pot recomanda companii locale din reteaua de distributie acreditata pentru servicii de mentenanta de case de marcat Hunedoara achizitionate.

Case de marcat in Hunedoara – fiscalizare

Fiscalizarea de case de marcat Hunedoara presupune depunerea dosarul la DGFP Hunedoara sau in judetul unde este localizata firma. De asemenea este necesar sa prezentati actele primite la achizitionarea produsului.

Fiscalizarea unei case de marcat Hunedoara presupune identificarea memoriei fiscale a casei de marcat si a utilizatorului prin datele inscrise: seria aparatului, antetul bonului fiscal etc.

Pentru achizitionarea unei case de marcat poti consulta lista companiilor din reteaua nationala de distribuitori acreditati pentru distributia de case de marcat in judetul Hunedoara. Aceste companii te pot ajuta si in demersul de fiscalizare a unei case de marcat Hunedoara.

Casa de marcat Hunedoara – mentenanta

Mentenanta pentru casa de marcat Hunedoara o puteti reinnoi in cazul in care va adresati companiilor locale sau unitatilor acreditate.

casa de marcat hunedoara
Casa de marcat Hunedoara

Pe langa o casa de marcat Hunedoara vei avea nevoie si de echipamente periferice. Astfel de echipamente sunt: cititoare coduri de bare, sertare de bani, imprimante termice.

De asemenea, in afara de cititoare de coduri de bare veti avea nevoie si de achizitionarea de role hartie termica pentru casa de marcat sau de etichete. Iti putem recomanda orice tip de echipament ai nevoie, impreuna cu consumabilele potrivite.

Veti regasi case de marcat compatibile pentru supermarket-uri, restaurante, farmacii, servicii de transport sau medicale dar si furnizarea energiei electrice si termice, servicii de telefonie, postale si curierat, de televiziune (inclusiv prin cablu) si internet.

Consultanta achizitionare case de marcat

Daca esti in cautarea unei case de marcat te invitam sa accesezi portalul itDepot.ro si te putem ajuta sa alegi modelul de casa de marcat potrivit si consumabilele necesare.

Intrati in legatura cu noi pentru a va pune la dispozitie detalii legate de achizitionarea caselor de marcat. Pentru fiscalizarea unei case de marcat va vom pune in legatura cu firmele locale autorizate sa va ofere serviciile de fiscalizare sau de mentenanta si service pentru casa de marcat achizitionata.

Articole relevante pe acest subiect:

Case de marcat cu jurnal electronic – sumar legislativ actualizat 2018

Case de marcat anaf – noile modele de case de marcat impuse de ANAF

Casa de marcat cu jurnal electronic anaf – ce inseamna o casa de marcat cu jurnal electronic impusa de ANAF

Fiscalizare casa de marcat cu jurnal electronic – procedura fiscalizare casa de marcat cu jurnal electronic

Role casa de marcat – criterii de alegere a unei role casa de marcat

 


Comentarii (0)

Comentariul tau a fost trimis si va fi vizibil dupa aprobarea de catre un moderator.