Case de marcat Giurgiu – fiscalizare si mentenanta

case de marcat targu jiu

Case de marcat Giurgiu – informatii utile

Cauti informatii despre case de marcat Giurgiu? Iti oferim in articolul de fata informatii necesare in legatura cu fiscalizarea si mentenanta de case de marcat in Giurgiu.

Toti agentii economici care comercializeaza bunuri sau care presteaza servicii catre consumatori sunt obligati sa detina case de marcat si sa emita bonuri fiscale. Pentru ca numarul celor vizati de aceasta obligatie este foarte mare, ne-am gandit sa intocmim un articol structurat pe cele mai importante informatii despre casele de marcat.

case de marcat giurgiu
Casa de marcat Giurgiu

In cazul achizitionarii unei case de marcat Giurgiu se apeleaza numai la distribuitorii autorizati. Casa de marcat trebuie inregistrata la Registrul de evidenta a aparatelor de marcat electronice fiscale instalate.

Inainte de inceperea activitatii casa de marcat trebuie fiscalizata. Fiscalizarea presupune introducerea seriei fiscale in casa de marcat.

Case de marcat in Giurgiu – fiscalizare

Pentru achizionarea unei case de marcat in Giurgiu poti consulta lista companiilor ce fac parte din reteaua nationala de distribuitori acreditati pentru distributia de case de marcat in judetul tau.

Fiscalizarea casei de marcat Giurgiu presupune depunerea dosarului la DGFP Giurgiu sau in judetul unde se afla punctul de lucru si unde veti instala casa de marcat.

De asemenea este necesar sa prezentati actele primite la achizitionarea produsului.

Fiscalizarea unei case de marcat Giurgiu presupune identificarea memoriei fiscale a casei de marcat si a utilizator prin datele inscrise, respectiv seria aparatului, antetul bonului fiscal etc.

Casa de marcat Giurgiu – mentenanta

Mentenanta pentru casa de marcat Giurgiu o puteti reinnoi in cazul in care va adresati companiilor locale sau unitatilor acreditate.

casa de marcat giurgiu
Casa de marcat Giurgiu

Pe langa o casa de marcat Giurgiu veti avea nevoie si de echipamente periferice. Astfel de echipamente sunt: cititoare coduri de bare, sertare de bani, imprimante termice. In afara de acestea va recomandam si consumabile precum de role hartie termica pentru casa de marcat sau etichete.

In portalul itDepot veti regasi case de marcat compatibile pentru retail, farmacii, restaurante si servicii de transport sau medicale dar si furnizarea energiei electrice si termice, a gazelor naturale, a serviciilor de telefonie (inclusiv de telefonie mobila), de posta si curier, de televiziune si internet.

Consultanta achizitionare case de marcat

Daca esti in cautarea unei case de marcat te invitam sa accesezi portalul itDepot.ro si te putem ajuta sa alegi modelul de casa de marcat potrivit si consumabilele necesare.

Intrati in legatura cu noi pentru a va pune la dispozitie detalii legate de achizitionarea caselor de marcat. Pentru fiscalizarea unei case de marcat va vom pune in legatura cu firmele locale autorizate sa va ofere serviciile de fiscalizare sau de mentenanta si service pentru casa de marcat achizitionata.

Articole relevante pe acest subiect:

Case de marcat cu jurnal electronic – sumar legislativ actualizat 2018

Case de marcat anaf – noile modele de case de marcat impuse de ANAF

Casa de marcat cu jurnal electronic anaf – ce inseamna o casa de marcat cu jurnal electronic impusa de ANAF

Fiscalizare casa de marcat cu jurnal electronic – procedura fiscalizare casa de marcat cu jurnal electronic

Role casa de marcat – criterii de alegere a unei role casa de marcat

 


Comentarii (0)

Comentariul tau a fost trimis si va fi vizibil dupa aprobarea de catre un moderator.