Case de marcat Focsani – fiscalizare si mentenanta

case de marcat targu jiu

Case de marcat Focsani – informatii utile

Cauti informatii despre case de marcat Focsani? Iti oferim in articolul de fata date utile in legatura cu fiscalizarea si mentenanta de case de marcat din Focsani.

case de marcat focsani
Casa de marcat Focsani

Achizitionarea unei case de marcat Focsani se face doar de la distribuitorii acreditati din zona Vrancea. Agentii economici care comercializeaza bunuri sau servicii trebuie sa detina case de marcat si sa emita bonuri fiscale.

Distribuitorii autorizati pot sa ofere si servicii de mentenanta pentru case de marcat Focsani care au fost achizitionate.

Case de marcat in Focsani – fiscalizare

Operatorii economici care presteaza servicii si livreaza bunuri catre consumatori au obligatia sa foloseasca case de marcat in Focsani din prima zi de activitate. Casa de marcat inregistreaza tranzactiile financiare din cadrul unei firmei, iar bonul fiscal sau factura fiscala se preda clientilor.

Pentru achizitionarea unei case de marcat Focsani consulta lista companiilor ce fac parte din reteaua nationala de distributie case de marcat in judetul aferent.

Fiscalizarea casei de marcat Focsani presupune depunerea dosarul la DGFP sau in judetul punctului de lucru sau unde veti instala casa de marcat. Este necesar sa prezentati actele primite la achizitionarea produsului.

Fiscalizarea unei case de marcat Focsani presupune identificarea memoriei fiscale a casei de marcat si a utilizator prin datele inscrise , respectiv seria aparatului, antetul bonului fiscal etc.

Casa de marcat Focsani – mentenanta

Mentenanta pentru o casa de marcat Focsani o puteti reinnoi in cazul in care va adresati companiilor locale sau unitatilor acreditate.

casa de marcat focsani
Casa de marcat Focsani

Portalul itDepot comercializeaza o gama diversa de echipamente inclusiv case de marcat. In afara de acestea regasiti si terminale mobile, cititoare coduri de bare, imprimante termice sau sertare de bani.

In gama noastra vei gasi diverse case de marcat compatibile mediului de retail, supermarket-uri, spatii comerciale. Iti putem oferi orice casa de marcat adaptata si pentru farmacii sau restaurante, servicii de transport si medicale, curierat, posta.

Consultanta achizitionare case de marcat

Daca esti in cautarea unei case de marcat te invitam sa accesezi portalul itDepot.ro si te putem ajuta sa alegi modelul de casa de marcat potrivit si consumabilele necesare.

Intrati in legatura cu noi pentru a va pune la dispozitie detalii legate de achizitionarea caselor de marcat. Pentru fiscalizarea unei case de marcat va vom pune in legatura cu firmele locale autorizate sa va ofere serviciile de fiscalizare sau de mentenanta si service pentru casa de marcat achizitionata.

Articole relevante pe acest subiect:

Case de marcat cu jurnal electronic – sumar legislativ actualizat 2018

Case de marcat anaf – noile modele de case de marcat impuse de ANAF

Casa de marcat cu jurnal electronic anaf – ce inseamna o casa de marcat cu jurnal electronic impusa de ANAF

Fiscalizare casa de marcat cu jurnal electronic – procedura fiscalizare casa de marcat cu jurnal electronic

Role casa de marcat – criterii de alegere a unei role casa de marcat

 

 


Comentarii (0)

Comentariul tau a fost trimis si va fi vizibil dupa aprobarea de catre un moderator.