Case de marcat Baia Mare – fiscalizare si mentenanta

case de marcat targu jiu

Case de marcat Baia Mare – informatii utile

Daca ai nevoie de informatii despre case de marcat Baia Mare in articolul de fata iti oferim ceea ce cauti. Aici afli despre fiscalizarea si mentenanta de case de marcat in Baia Mare. In plus, gasesti detalii despre obligatiile contribuabililor utilizatori si domeniile de utilizare a acestor case de marcat.

case de marcat baia mare
Casa de marcat Baia Mare

Utilizarea unei case de marcat Baia Mare, este reglementata  de OUG nr. 28/1999. Aceasta ordonanta statueaza obligatia agentilor economici de a utiliza case de marcat, cu modificarile si completarile ulterioare regasite in HG nr. 479/2003 pentru aprobarea normelor metodologice de aplicare.

Operatorii economici care efectueaza livrari de produse, precum si prestari de servicii direct catre consumatorii finali au obligatia de a se dota si de a utiliza case de marcat. Sunt vizate activitati desfasurate cu caracter permanent.

Mentionam ca agentii economici care utilizeaza casele de marcat au obligatia sa emita bonuri fiscale si sa le predea clientilor. La solicitarea clientilor, utilizatorii vor elibera acestora si factura.

Case de marcat in Baia Mare – fiscalizare

Pentru achizitionarea unei case de marcat in Baia Mare poti consulta lista companiilor ce fac parte din reteaua nationala de distribuitori acreditati.

Dupa ce ai achizitionat o casa de marcat de la unul dintre distribuitorii autorizati, trebuie sa il inregistrezi in Registrul de evidenta a aparatelor de marcat electronice fiscale instalate. Este intocmit la nivelul judetului in cazul de fata fiind vorba de Maramures.

Pentru a obtine un numar de ordine pentru o case de marcat, trebuie sa depui la directiile generale ale finantelor publice judetene un dosar continand documente de la furnizor si beneficiar. Fiscalizarea unei casei de marcat Baia Mare presupune depunerea dosarul la DGFP sau unde se afla punctul de lucru.

Aveti grija sa fiscalizati casa de marcat in judetul in care va fi instalata efectiv si nu in judetul in care aveti sediul social, daca cele doua judete difera. De asemenea este necesar sa prezentati actele primite la achizitionarea produsului.

Fiscalizarea unei case de marcat Baia Mare presupune identificarea memoriei fiscale a casei de marcat si a utilizatorului prin datele inscrise, respectiv seria aparatului si antetul bonului fiscal.

Casa de marcat Baia Mare – mentenanta

Mentenanta pentru o casa de marcat Baia Mare o puteti reinnoi in cazul in care va adresati companiilor locale sau unitatilor acreditate.

casa de marcat baia mare
Casa de marcat Baia Mare

Prin portalul itDepot.ro comercializam la nivel national o gama diversa de echipamente, inclusiv case de marcat. Regasiti aici si terminale mobile, cititoare coduri de bare, imprimante termice si sertare de bani pentru domeniile de retail, restaurante, farmacii, servicii de curierat si posta, furnizare de energie electrica sau termica.

Consultanta achizitionare case de marcat

Daca esti in cautarea unei case de marcat te invitam sa accesezi portalul itDepot.ro si te putem ajuta sa alegi modelul de casa de marcat potrivit si consumabilele necesare.

Intrati in legatura cu noi pentru a va pune la dispozitie detalii legate de achizitionarea caselor de marcat. Pentru fiscalizarea unei case de marcat va vom pune in legatura cu firmele locale autorizate sa va ofere serviciile de fiscalizare sau de mentenanta si service pentru casa de marcat achizitionata.

Articole relevante pe acest subiect:

Case de marcat cu jurnal electronic – sumar legislativ actualizat 2018

Case de marcat anaf – noile modele de case de marcat impuse de ANAF

Casa de marcat cu jurnal electronic anaf – ce inseamna o casa de marcat cu jurnal electronic impusa de ANAF

Fiscalizare casa de marcat cu jurnal electronic – procedura fiscalizare casa de marcat cu jurnal electronic

Role casa de marcat – criterii de alegere a unei role casa de marcat


Comentarii (0)

Comentariul tau a fost trimis si va fi vizibil dupa aprobarea de catre un moderator.