Ser Antirid Delia cu Aur si Collagen, 10 ml

Ser Antirid Delia cu Aur si Collagen, 10 ml
    Beneficii
  • Pune produsele la favorite

    Si afla primul de Reduceri in Campanii

  • Plati Securizate

    Folosesti cardul online in siguranta

  • Retur Gratuit

    In 14 zile, banii iti sunt returnati

Ser Antirid Delia cu Aur si Collagen, 10 ml
PRP: 23.24 lei
Acesta este Prețul Recomandat de Producător. Prețul de vânzare al produsului este afișat mai jos.
Acesta este Prețul Recomandat de Producător. Prețul de vânzare al produsului este afișat mai jos.
19.99 lei
Diferență: 3.25 lei
Rate lunare de la
Numarul de rate se alege in momentul platii online cu cardul.
6.66 lei
PRP: 23.24 lei
Acesta este Prețul Recomandat de Producător. Prețul de vânzare al produsului este afișat mai jos.
Acesta este Prețul Recomandat de Producător. Prețul de vânzare al produsului este afișat mai jos.
19.99 lei
Diferență: 3.25 lei
Rate lunare de la
Numarul de rate se alege in momentul platii online cu cardul.
6.66 lei
0 0 Review-uri
Cantitate
Stoc epuizat
Alerta Stoc
Rate lunare de la
Numarul de rate se alege in momentul platii online cu cardul.
6.66 lei
Descrierekeyboard_arrow_down
Specificatiikeyboard_arrow_down
Prezentare produs -
Scurta descriere

Firma de familie Delia Cosmetics, fondata in 1998, in orasul polonez Rzgów, se ocupa cu fabricarea si vanzarea de produse cosmetice de prima clasa, pentru barbati si femei. In prezent, produsele sale sunt exportate in peste saizeci de tari din intreaga lume si se poate lauda cu milioane de clienti fericiti. Delia Cosmetics sustine si numeroase proiecte de caritate.

Produsele brandului Delia Cosmetics sunt fabricate in cinci laboratoare excelent dotate. Contin numai cele mai bune materiale, sunt extrem de eficiente si sunt supuse unor teste dermatologice si microbiologice stricte. Calitatea acestora este demonstrata si de zecile de premii prestigioase primite de Delia Cosmetics pe parcursul existentei sale.

Delia Cosmetics se mandreste cu faptul ca este singura companie poloneza specializata in produse pentru ingrijirea parului, in cosmetice pentru fata si corp si in produse pentru machiaj. Oferta sa contine cate ceva pentru fiecare. Delia Cosmetics a implicat in dezvoltarea produselor sale experti din Statele Unite ale Americii, din Franta si din Germania. De aceea Delia Cosmetics are o reputatie foarte buna, nu numai in randul consumatorilor, ci si in cercurile profesionale.

Brandul Delia ii atrage pe toti cei care doresc sa arate frumos si atractiv, care cauta un raport calitate/pret bun si care doresc sa contribuie in mod indirect la o cauza buna.

Ingrediente:

  • Ser antirid multiactiv aur colagen 10ml - DELIA
  • Colagen, aur coloidal, acid hialuronic, hydromanil, extract de orez.

Actiuni si recomandari:

  • un tratament care reduce vizibil semnele de imbatranire si va ajuta sa fiti multumita de aspectul dumneavoastra;
  • o combinatie de ingrediente naturale eficiente care sa va regenereze pielea si sa ii imbunatateasca vitalitatea;
  • calmarea pielii dupa o zi activa sau stresanta;
  • ingrijire placuta zilnica a pielii datorita consistentei usoare, cremoase si a aromei frumoase.

Mod de utilizare:

1.     Aplicati o cantitate mica de ser pe fata.

2.     Cu miscari delicate ale varfurilor degetelor intindeti srul pe pielea fetei si a gatului.

3.     Masati pielea cu miscari circulare. Incepeti de la barbie si continuati pana la tample.

4.     Folositi in fiecare dimineata si seara timp de doua saptamani ca tratament intensiv. De asemenea, puteti sa-l utilizati ocazional, de fiecare data cand simtiti ca pielea dumneavoastra are nevoie de o portie suplimentara de ingrediente active.

Rolul componentelor:

Acidul hyaluronic este o componenta a tesutului conjunctiv care are rolul de a amortiza si lubrifia. Acidul hialuronic se gaseste in tot organismul in cantitati mari, inclusiv in multe dintre locurile afectate de unele dintre bolile ereditare ale tesutului conjunctiv (articulatii, valve cardiace, ochi).

In tulburarile tesutului conjunctiv sunt deseori intalnite anomalii ale acidului hialuronic. Interesant este ca exista anormalii biochimice la majoritatea indivizilor care sufera de conditii care implica tesuturile conjunctive, cum ar fi prolapsul de valva mitrala, osteoartritele si keratoconus.

Acidul hialurnioc este prezent in mod natural in toate organismele vii si este o componenta universala a spatiilor dintre celulele tesuturilor corpului.

Acidul hialuronic a fost descoperit in 1934, fiind un compus principal al organismului cu rol in retinerea apei in tesutul conjunctiv, piele si organe. Acesta este o componenta a colagenului si poate fi derivat si concentrat din colagen.

Acidul hialuronic este totusi creat si degradat mult mai repede in organism decat majoritatea compusilor. Pe masura inaintarii in varsta scade capacitatea corpului de a produce acid hialuronic. Procesul imbatranirii este strans legat de aceasta deficienta a acidului hialuronic.

De ani de zile, medicii au folosit o forma injectabila de acid hialuronic in timpul interventiei chirurgicale pentru tratamentul ochilor si articulatiilor dureroase (in mod normal, lichidul sinovial are o concentratie ridicata de acid hialuronic, dar in anumite boli aceasta scade si apare durerea articulatiilor).

In prezent, cercetatorii au dovedit ca administrarea pe cale orala a acidului hialuronic este mult mai eficienta pentru mentinerea sanatatii pielii, ochiilor si articulatiilor. In plus, acidul hialuronic ajuta la reversibilitatea intregului sistem degenerativ sau a imbatranirii.

Acidul hialuronic ofera articulatiilor contribuie la lubrifierea si la mentinerea functiei normale, de amortizare, a articulatiilor.

Colagenul este o proteina fibroasa care se gaseste in principal in tesutul conjunctiv, dar care exista in toate tesuturile, intr-o proportie de aproximativ 30% din totalul proteinelor ce se regasesc in corpul uman si are ca rol retinerea apei in tegumente si tesuturi precum si in crearea si mentinerea sanatatii cartilagiilor si a oaselor.

Procesul de sintetizare a colagenului incetineste incepand cu varsta de 25 de ani, iar pe masura ce imbatranim, intervine carenta de colagen, care duce la degradarea tendoanelor, a cartilajelor, oaselor, muschilor si a pielii.

Pentru a compensa aceasta incapacitate a organismului de a sintetiza colagenul, putem introduce in alimentatia zilnica o serie de produse care sa previna o parte din complicatiile provocate de lipsa colagenului:

Soriciul, zgarciurile si piftia sunt alimente care contin colagen, dar pe care de cele mai multe ori nu le consumam suficient de des pentru a vedea rezultate;

Fructele si legumele bogate in vitamina C cum sunt citricele, kiwi, rodiile, ardeiul sau legumele cu frunze verzi au proprietati benefice in procesul de imbatranire al organismului;

Peste, oua, alune, avocado si orice alte produce bogate in zinc si minerale.

Mai mult, pentru a suplimenta lipsa colagenului din organism dupa o anumita varsta, gasim in comert o gama variata de produse ce contin colagen sub diferite forme, precum capsule,colagen lichid, fiole cu colagen, produse cosmetice ce au la baza colagenul si care prin efectele lor contribuie la intarzierea aparitiei semnelor de imbatranire.

Pielea umana contine 14 tipuri de colagen, din care 80% reprezinta colagen de tip I, responsabil pentru rezistenta pielii, in timp ce 15% este colagen de tip III, care sustine elasticitatea pielii. In urma unei taieturi sau a unei zgarieturi, organismul produce colagen pentru a ajuta la vindecare.

Atunci cand productia de colagen este incetinita sau chiar inexistenta, ca urmare a varstei, parul si unghiile devin casante, iar pielea se subtiaza, se usuca, se rideaza si devine mai fragila, lucru care o face mai predispusa ranirii.

Pentru a preveni imbatranirea pielii si a o hidrata din interior spre exterior, redandu-i elasticitatea, cat si pentru a revigora firul de par si a intari unghiile, ai la dispozitie o multitudine de produse naturale, cum este complexul de colagen si acid hialuronic, care este usor asimilat de tesuturile pielii si prin actiunea combinata a colagenului si a acidului hialuronic rejuveneaza pielea si intareste firul de par si unghiile.

Dupa varsta de 50 de ani, concentratia de colagen din organism scade brusc, iar efectul asupra articulatiilor, tendoanelor si cartilajelor, dar si asupra stilului nostru de viata poate fi devastator.

Oasele sunt un tesut viu alcatuit in mare parte din colagen si calciu, iar atunci cand organismul nu mai sintetizeaza colagenul, oasele ce compun articulatiile se uzeaza si iau astfel contact unele cu altele cauzand frecarea suprafetelor acestora si dand nastere patologiior articulare, asa cum este artroza, o boala degenerativa a articulatiilor.

Durerile si rigiditatea articulatiilor, pierderea mobilitatii si a flexibilitatii, sunt simptome care altereaza nu doar starea de sanatate, ci chiar intreaga existenta a celui care sufera de artroza.

Remediile naturiste pot fi o metoda de preventie, dar si de tratament in patologiile articulare, contribuind la mentinerea mobilitatii si flexibilitatii la nivelul articulatiilor, tendoanelor si ligamentelor.

Tenul este primul care resimte inaintarea in varsta; ridurile, depigmentarea si pierderea elasticitatii sunt semne ale imbatranirii, colagenul fiind recunoscut ca adjuvant in procesul de reintinerire a pielii.

Tratamentele cosmetice menite sa stimuleze productia de colagen din organism, ajuta la diminuarea ridurilor si redau din fermitatea pielii.

Specificatii produs -
Caracteristici generale
Brand
Delia
SKU
DEM000411
Beneficii
Anti-rid , Regenerator
Potrivit pentru
Femei
Forma
Lichid
Tip produs
Ser
Livrat de
Seller cosmetice
EAN
5901350469200

Review-uri (0)

+

Fii primul care evalueaza acest produs Ser Antirid Delia cu Aur si Collagen, 10 ml. Autentifica-te pentru a lasa primul un review.

Ser Antirid Delia cu Aur si Collagen, 10 ml
23.24 lei
19.99 lei
Alerta Stoc