Bloc Desen Album Kids Giotto

Bloc Desen Album Kids Giotto
    Beneficii
  • Pune produsele la favorite

    Si afla primul de Reduceri in Campanii

  • Plati Securizate

    Folosesti cardul online in siguranta

  • Retur Gratuit

    In 14 zile, banii iti sunt returnati

remove_red_eye
Grabeste-te! Inca persoane se uita acum la acest produs!
Bloc Desen Album Kids Giotto
de la 13.99 lei
de la 13.99 lei
0 0 Review-uri
In stoc
remove_red_eye
Grabeste-te! Inca persoane se uita acum la acest produs!
Rate lunare de la
Numarul de rate se alege in momentul platii online cu cardul.
4.66 lei
Descrierekeyboard_arrow_down
Specificatiikeyboard_arrow_down
Selecteaza variante
produse close Inchide

Afiseaza variante

Bloc Desen Album Kids Giotto
product_name f_693 f_539 f_235 quantity minimal_quantity price input item_value add_cart favorite
Prezentare produs -
Scurta descriere

Copiii iubesc sa deseneze si sa creeze propriile lor opere de arta! Cu blocurile de desen Giotto ii incurajezi sa isi dezvolte creativitatea prin desen cu creioane colorate, cerate, pastel sau carioci. Hartia de calitate pastreaza intacte lucrarile micilor artisti, fara sa se ingalbeneasca sau sa se detelioreze in timp.
Hartie alba cu usoara textura, care ajuta varful creionului sa alunece optim si culoarea sa se aseze intr-un strat bogat. Hartie de desen pentru tehnici uscate, rezistenta la stersaturi, greutate 90g/mp. Hartie fara continut acid, care garanteaza durabilitatea in timp. Hartie desen de calitate superioara, produsa in Franta, in colaborare cu Canson.
Blocurile de desen Giotto sunt special concepute pentru copii, cu format adaptat nevoilor si abilitatilor micilor artisti. Coala de hartie format A4 (21x29cm) este suprafata ideala pentru exploararea creativitatii de catre copiii prescolari si scolari. Foile sunt lipite pe latura scurta si pot fi detasate chiar de catre manutele cele mai mici, usor si fara murdarie. Contine 30 de coli albe pentru tot atatea opere de arta, cu amprenta imaginatiei micilor artisti.
Spatele blocului de desen este confectionat din carton si te ajuta sa desenezi pe o suprafata plana chiar si cand nu esti la masa de lucru. Indispensabil oriunde te afli: acasa, la gradinita, la scoala sau in calatorii – practic si usor de luat in geanta pentru momente intregi de creativitate si relaxare prin desen.
Giotto ofera bucurie celor mai mici dintre artisti sub forma de culori pentru desen, pictura si modelaj. Marca italiana de incredere si cu o traditie de peste 100 de ani, apreciata pentru calitate si inovatia cu care concepe si produce instrumente de creatie. Produsele Giotto stimuleaza dezvoltarea armonioasa a copiilor prin arta.
Specificatii produs -
Caracteristici generale
Brand
Giotto
SKU
FL05802_FAM
Marime
30 coli
Dimensiune
21 x 29.7 cm
Grosime
90 g/mp

Review-uri (0)

+

Fii primul care evalueaza acest produs Bloc Desen Album Kids Giotto. Autentifica-te pentru a lasa primul un review.