Scurta descriere
Viticultura si vinificatie
Cabernet Sauvignon si Pinot Noir sunt asamblate dupa fermentare pentru a obtine acest vin. Procesul de fermentare este oprit la aproximativ 30-35 g/l de zahar rezidual, pentru a permite obtinerea unui vin demidulce. O cantitate mai mare de zahar rezidual in acest vin se traduce printr-un corp pronuntat al vinului, precum si taninuri bine echilibrate de dulceata naturala a strugurilor.
Nivelul mai mare de extractie a aromelor este realizat prin utilizarea unor fractiuni de presa la presiune mai mare – crescand astfel compusii fenolici ai vinului. Pinot Noir, strugure cu pielita mai subtire decat Cabernetul aduce acestui vin prospetime.
Note de degustare:
Rosu visiniu cu reflexii violete, limpiditate buna. Arome intense de fructe rosii (visine in dulceta, coacaze negre). Aciditate buna, corp mediu, taninuri rotunde, alcool integrat, cu un final placut dulce. Echilibru intre arome, alcool si taninuri.
Asocieri culinare:
Carnati condimentati; Vitel la cuptor; Cascaval afumat; Branzeturi cu mucegai de tip Bleu; Deserturi cu fructe rosii, nuci, migdale, stafide; cozonac.
- Brand
- Schwaben Wein
- SKU
- RCS13
- Aroma
- Fructe
- Culoare
- Rosu
- Tip produs
- Demidulce
- Livrat de
- Seller alimente si bauturi A1
- Numar taxe SGR
- Zero
- Alcool %
- 12
- Cantitate
- 0.75 l
- Tara de origine
- Romania
- Tip ambalaj
- Sticla
- Soi
- Cabernet Sauvignon , Pinot Noir
- Regiune
- Banat
- Producator
- Cramele Recas
- EAN
- 5942063000076
Review-uri (0) +
Comand cantitati mai mari, vreau sa fiu contactat pentru oferta speciala
Doresc informatii suplimentare despre programele de finantare
Echipa noastra e pregatita sa iti ofere cele mai bune recomandari.
Informatii despre disponibilitatea produsulului