Casa Marcat Daisy CompactM Portabila Noua Lege GPRS
 • Transport gratuit
  Valabilitate limitata Oferta valabila pana pe 22/09/2020
 • Transport gratuit
  Transport gratuit Pentru comenzi de peste 450 lei
 • Siguranta platilor
  Siguranta platilor Transfer bancar, Online cu cardul
 • Retur gratuit
  Retur gratuit In 14 zile, banii iti sunt returnati

Casa Marcat Daisy CompactM Portabila Noua Lege GPRS

665.27 Lei -22%
518.91 Lei Oferta expira in
0 0 Review-uri
Cantitate
In stoc

Descrierekeyboard_arrow_down
Prezentare produs +
Scurta descriere

Daisy Compact M este un model de casa de marcat fiscala  cu jurnal electronic si acumulator Li-Ion 2200mAh, stationara sau mobila,  tastatura cu butoane mari, vizibile, cu afisaje client si operator generoase, AVIZATA in conformitate cu noua legislatie intrata in vigoare cu avizul numarul 42 din 24.08.2018.

Casa de marcat DaisyCompact M este echipata cu toate dispozitivele necesare de conectare la distanta cu serverele ANAF nemaifiind necesara adaugarea de dispozitive externe sau interne pentru conformitate.

Specificatii Tehnice:

Dispune de un port USB pentru conectarea unui dispozitiv de salvare extern tip USB stick (prin interfata specifica) sau conectare directa la PC (cu citire date din aplicatie sofware Daisy Manager) si de un port de SD CARD ( export fisiere prin comanda data din tastatura casei de marcat), utile pentru exportul fisierelor care trebuie trimise lunar la ANAF , conform Ordinul nr. 627 din 8 martie 2018.

Include acumulator, 31 butoane (unele dintre ele avand functii duble), modem GPRS , modul WiFi si BT integrat ( acestea se vor putea folosi la urmatorul upgrade de firmware care se va face la momentul conectarii cu serverele ANAF) , port microUSB pentru conectare dispozitiv de backup extern, memorie de Jurnal Electronic protejata, dispozitiv de securizare cu Cryptocard ( SAM - Security acces module) conform cu standardul FIPS140-2, alimentare din acumulator intern Li-Ion si incarcare din adaptor retea de 5V - 2A, optional adaptor incarcare acumulator de la AUTO cu 12V sau 24V.

Dimensiunea casei de marcat este de 195x180x65mm.

Review-uri (0)

+

Momentan nu este adaugat niciun review referitor la produsul Casa Marcat Daisy CompactM Portabila Noua Lege GPRS. Autentifica-te pentru a lasa primul un review.

Intrebarile si raspunsurile clientilor (0)

Ai nelamuriri? Pune o intrebare

Intrebarile si raspunsurile clientilor (0)

Momentan nu este adaugata nicio intrebare referitoare la produsul Casa Marcat Daisy CompactM Portabila Noua Lege GPRS. Autentifica-te pentru a lasa primul o intrebare.

Casa Marcat Daisy CompactM Portabila Noua Lege GPRS
665.27 Lei
518.91 Lei