Fasole Bio Borlotti Fiarta, Borcan, 340 g, LaSelva Toata aroma bogata si plina a fasolei Borlotti intr-un borcan de 340 de grame. Lasati-va surprins de moliciunea Fasolei Borlotti LaSelva, de gustul lor autentic si traditional. Fara conservanti adaugati Se gatesc incet si conform traditiei Gust autentic Ingrediente: fasole Borlotti*, apa, sare de mare. *din agricultura ecologica Sugestii pentru servire sau gatire: Salata de fasole borlotti: Amesteca fasolea borlotti fiarta cu legume proaspete sau murate, cum ar fi ceapa rosie, rosii cherry, ardei gras si masline. Condimenteaza cu ierburi proaspete, cum ar fi patrunjelul sau busuiocul, si stropiti cu otet balsamic si ulei de masline pentru un plus de aroma. Fasole borlotti cu orez si legume: Gateste orezul si amesteca-l cu fasolea borlotti fiarta si legume gatite, cum ar fi morcovi, dovlecei si broccoli. Adauga condimente preferate, cum ar fi usturoi, piper si un strop de lamaie pentru un fel de mancare sanatos si gustos. Fasole borlotti cu sos de rosii: Gateste un sos de rosii aromat, folosind rosii proaspete sau conserve de rosii, si adauga fasolea borlotti fiarta. Poti sa servesti aceasta combinatie pe langa paste, orez sau feluri principale de carne sau peste. Burgeri vegetariani de fasole borlotti: Zdrobeste fasolea borlotti fiarta si amestec-o cu pesmet, ceapa tocata, usturoi, oua si condimente. Modeleaza amestecul in burgeri si prajeste-i intr-o tigaie cu putin ulei de masline. Serveste-i pe paine prajita cu salata verde si sosuri preferate. Supa de fasole borlotti: Gateste un bulion de legume si adauga fasolea borlotti fiarta impreuna cu alte legume, cum ar fi morcovii, cartofii si dovleceii. Condimenteaza cu ierburi proaspete si serveste-o cu crutoane sau paine prajita. Fasole borlotti cu chorizo si ceapa: Prajeste felii de chorizo si ceapa intr-o tigaie pana cand se calesc si devin aurii. Adauga fasolea borlotti fiarta si continua sa gatesti pana cand toate ingredientele sunt incalzite. Serveste aceasta combinatie ca un fel principal sau ca o garnitura delicioasa. Conditii de pastrare: Odata deschis, se pastreaza la frigider si se consuma in cateva zile.A se consuma de preferinta inainte de: a se vedea data inscriptionata pe capac.Continut: 230 g / 340 g