Scurta descriere
Anghinare Bio in Ulei de Floarea Soarelui, 1 kg, La Selva O excelenta a bucatariei toscane: va prezentam Anghinarea in ulei de floarea soarelui. Aceste anghinare moi conservate in ulei de floarea soarelui va pot imbogati preparatele si va pot atrage oaspetii. Ingrediente: anghinare* 63%, ulei de floarea-soarelui* 25%, ulei de masline extravirgin* 9%, otet din vin*, suc de lamaie*, sare de mare.*din culturi certificate ecologic. Agricultura UE (Italia). Sugestii pentru servire: Aperitiv: Serveste anghinarea bio in ulei ca parte a unui platou de aperitive. Asaza cateva felii de anghinare pe o farfurie si completeaza cu alte aperitive, cum ar fi branzeturi, nuci, masline, felii de salam sau prosciutto. Poti adauga si cateva felii de paine prajita sau biscuiti pentru a completa platoul. Salata de anghinare: Taie anghinarea bio in ulei in bucati mai mici si amestec-o cu alte Ingrediente pentru a crea o salata delicioasa. Poti sa adaugi frunze de rucola sau spanac, rosii cherry, branza feta sau branza de capra si dressing preferat pentru o salata proaspata si savuroasa. Paste cu anghinare: Foloseste anghinarea bio in ulei ca ingredient principal intr-o reteta de paste. Taie anghinarea in bucati mai mici si amestec-o cu paste gatite al dente, usturoi calit in ulei de masline, putina branza parmezana si ierburi aromatice proaspete, cum ar fi busuiocul sau patrunjelul. Acest fel de mancare este simplu de pregatit si extrem de gustos. Pizza cu anghinare: Adauga anghinarea bio in ulei ca topping pentru pizza. Aseaza feliile de anghinare pe blatul de pizza impreuna cu alte Ingrediente, cum ar fi sos de rosii, mozzarella, ciuperci si ardei. Coace pizza in cuptor pana cand crusta este aurie si crocanta. Bruschete cu anghinare: Raspandeste anghinarea bio in ulei pe felii de paine prajita pentru a crea bruschete delicioase. Poti sa adaugi si alte Ingrediente, cum ar fi rosii cherry taiate in jumatate, frunze de busuioc proaspat sau branza mozzarella taiata felii subtiri pentru a obtine o gustare savuroasa si rafinata. Antipasto cu anghinare: Aranjeaza anghinarea bio in ulei pe un platou alaturi de alte antipasti, cum ar fi branzeturi, masline, sunca sau salam uscat, legume murate si paine proaspata. Aceasta selectie de gustari va impresiona cu siguranta la orice petrecere sau cina speciala. Conditii de pastrare: loc uscat si racoros. Dupa deschidere se pastreaza in frigider si se consuma in decurs de cateva zile. A se consuma de preferinta inainte de: a se vedea data inscriptionata pe ambalaj. Producator: LaSelva sarlu, Italia.