Platou de hering cu adaos de legume, 200g Fontaine Provenit 100% din acvacultura ecologica sustenabila. Ingrediente: fileuri de hering (Clupea harengus) 55%, pasta de rosii (20%), legume (10% - ceapa, morcovi, castraveti murati,in proportii diferite), ulei de floarea soarelui, zahar integral din trestie, otet de vin alb, sare de mare, boabe de ienupar, seminte de mustar, condimente (contin telina), agent deingrosare: guma de guar si pudra de roscove, proteina din lapte. ingrediente provenite din culturi certificate ecologic (44 %). Agricultura UE. Controlat de DE-ÖKO-001. Acest produs a fost fabricat conform reglementarilor europene ecologice 834/2007. Zona de pescuit: FAO 27 (Marea Nordului/Marea Irlandei) Metoda de pescuit: Plase de strangere si plase de ridicare. Certificat de pescuit sustenabil MSC (MSC-C-50531). Calitatea heringului depinde si de calitatea si prelucrarea apei. Heringul provine din Atlanticul de Nord-Est, iar curentul golfului are ca rezultat mixtura permanenta a apei. Sugestie de preparare: Consumat ca atare cu paine, cartofi sau preincalzirea cutieiin apa fierbinte si apoi turnat continutul fierbinte peste paste sau orez. Dupa propria imaginatie, puteti experimenta nenumarate alte combinatii. Continut: 200 g / Continut peste: 110 g Valorile nutritionale sunt supuse fluctuatiilor biologice obisnuite ale produselor naturale. A se consuma de preferinta inainte de data inscriptionata pe ambalaj. Dupa deschidere se pastreaza la frigider si se consumain termen de maxim 2 zile. Producator: Fontaine Nahrungsmittel GmbH. Germania