Piure ecologic din ovaz integral. Calitate Demeter.Ingrediente: faina integrala de ovaz, Tiamina.Fara lapte.Fara adaos de zahar (contine doar zahar obtinut in mod natural din ingrediente).Recomandat pentru copii cu varsta mai mare de 6 luni.Conditii de pastrare: A se pastra la loc uscat si racoros. A se folosi in 3 saptamani de la deschidere.Mod de preparare:Preparare standard: Preparati aproximativ 170 ml de formula de lapte conform indicatiilor de pe pachetul de formula de lapte. Turnati laptele cald obtinut ( 50 grade Celsius) intr-un bol si adaugati 3-4 lingurite ( aproximativ 18 g) de piure din ovaz. Amestecati si lasati sa se raceasca pana la aproximativ 37 grade Celsius.Preparare cu lapte matern: Amestecati 5 lingurite de piure din ovaz cu 130 ml lapte matern. Pentru a pastra valorile nutritionale ale laptelui matern, nu il incalziti peste 40 grade Celsius. Laptele matern contine enzime care lichefiaza piureul. Acest fenomen nu afecteaza calitatea mesei.