Farfalle Bio, Felicia, din Orez Integral, 250 g Fara gluten. Formulate special pentru persoanele cu intoleranta la gluten. Timp de fierbere 10 minute. Ingrediente: 100% faina de orez integral. Mod de preparare: Aduceti 1 litru de apa la fierbere si adaugati 7 g de sare. Se adauga 100 g de paste Felicia, se fierbe 10 min. timp in care se amesteca regulat. Se scurge bine si se serveste imediat cu sosul preferat. Reteta: Farfalle Primavera Numar de portii: 4 persoane. Timp de preparare: 15 minute. Dificultate: usor Ingrediente necesare: Farfalle din faina de orez integral 250 g, o lamaie, 1 ardei dulce, 250g de fasole verde, ulei de masline extravirgin, sare, piper. Mod de preparare: Fierbeti fasolea verde in apa sarata timp de 10 minute. Scurgeti si raciti mazarea in apa rece. Taiati lamaia cu coaja in triunghiuri de 1 centimetru. Taiati ardeiul in fasii. Amestecati toate ingredientele si asezonati cu ulei de masline, sare si piper. Fierbeti farfallele in apa sarata. Se scurg pastele „al dente”, se condimenteaza cu sare, piper si ulei si se servesc cu cateva frunze de busuioc.