Cel mai bun Frappe pentru zilele toride de vara

Cel mai bun Frappe pentru zilele toride de vara- Cuprins

Ce este un frappe

Cafeaua frappe este o bautura rece, facuta din cafea instant. Termenul de frappé provine din limba franceza si inseamna inghetat, desi echivalentul in limba greaca te duce cu gandul la o bautura agitata.

Un frappe din cafea buna este antidotul perfect pentru moleseala unei zile toride. Acasa, la birou sau in oras, cafeaua este izvorul tau de stare de bine, iar un iced coffee este perfect pentru a ne racori si a ne rasfata in acelasi timp.

Mai jos vei descoperi o reteta de Frappe, numai buna pentru zilele toride de vara.

Cea mai buna cafea
Cea mai buna cafea

Cum se face un frappe – ingrediente

2 lingurite cu varf de cafea solubila 

o ceasca de apa rece sau lapte( aproximativ 150 ml)

3-4 cuburi de gheata din cafea

1-2 lingurite de zahar, dupa gust

Ornat

Cum faci un frappe

In 15 minute reusesti sa faci un frappe delicios! Se fierbe cafeua si apoi se transforma in cuburi de gheata cu care umpleti paharul!

Pentru a face un Caffé Frappé asa cum trebuie, e nevoie de un pahar inalt.  Turnati laptele, adaugati zahar, frisca si topping.

Rezultatul va crea dependenta!

Cafea la ibric
Cafea la ibric

Cum sa prepari un frappe – tips and triks

Pentru ca frappe-ul sa fie unul memorabil, trebuie sa alegi mereu cafea de buna calitate!

Poti opta pentru cafea Corsini sau Kimbo. Ambele variante vor da savoare frappe-ului tau.

Caffe frappe – Corsini

Clientii care vor alege Corsini cafea trebuie sa stie ca inainte de a se pune la vanzare loturile de boabe sunt testate astfel incat la consumator sa ajunga doar acea cafea care este perfect prajita, are boabe sanatoase, proaspete si aromate.

Specialistii Caffe Corsini verifica mereu loturile de boabe care ajung din import, le prajesc in conditii controlate de temperatura si umiditate si le degusta pentru a se asigura ca vor incanta consumatorii cu gustul fin si aromat al cafelei.

Calitatea prajirii este un alt indice care arata calitatea cafelei. Tocmai de aceea la Corsini Cafe se testeaza diverse temperaturi si timpi de prajire astfel incat fiecare tip de boabe de cafea sa fie prajit exact cat este necesar pentru a dezvolta un gust amarui intens, dar in acelasi timp si catifelat. Boabele, prin selectie, sunt verificate atat inainte cat si dupa prajire si se indeparteaza cele care nu sunt conforme.

O cafea buna, trebuie pastrata intr-un ambalaj de calitate. Cafeaua boabe este pastrata in pungi cu supapa de aerisire iar cea macinata in pungi sau cutii vidate, atat pentru consumul acasa cat si in cafenele.

Cafe frappe – Kimbo

Sortimentele de cafea Kimbo in Romania au o calitate superioara, indiferent ca vorbim despre cafea Kimbo macinata sau cafea boabe Kimbo.

Atat procesele de selectare a boabelor, cat si metodele de prajire si de ambalare, totul este ridicat la nivel de arta pentru a oferi consumatorilor de pareri pozitive si o experienta desavarsita.

Cafeaua de origine, denumita si „single origin coffee” este caracterizata prin puritatea aromei distincte oferite de plantatia din care provin boabe de cafea. Boabele cafelei de orgine provin de pe o singura plantatie de cafea. Astfel, savurand o cafea de origine singulara  veti descoperi o aroma inedita.

Fie ca e vorba de o cafea Kimbo boabe Arabica sau mixuri de caffe Kimbo Arabica cu Robusta, boabele proaspat prajite desavarsesc gustul fiecarui iubitor de cafea.

Indiferent de alegerea pe care o veti face din gama de sortimente Kimbo sau Corsini veti avea parte de un frappe minunat si de experienta fantastica. Merita sa incerci toate aromele de cafea!


Comentarii (0)

Comentariul tau a fost trimis si va fi vizibil dupa aprobarea de catre un moderator.