

Viticultura si Vinificatie: Un Roze de Recas obtinut prin maceratia scurta a strugurilor rosii de Cabernet Sauvignon si Merlot.
Mustul de culoare roz, astfel obtinut, este fermetat in vase de inox la temperatura controlata pentru a pastra prospetimea aromelor primare.
Vinul este imbuteliat imediat dupa stabilizare, (de obicei in luna ianuarie) pentru a pastra intacta intensitatea aromatica a vinului si a evita orice contact cu oxigenul.
Note de Degustare: Un vin de culoare roz vibrant, limpede.
Definit de arome intense de fructe rosii coapte, cum ar fi ciresele, zmeura; cu un parfum subitil, floral, de primavara.
Vinul este demisec, are aciditate joviala, consistenta si echilibru.
Recomandam acest vin cu: Poate fi savurat de unul singur sau asociat cu: Salate de vara; Carne slaba de pui sau curcan gatita simplu; Fructe de mare si peste;
Aciditate: 5.4 g/l
Temperatura de servire/consum : 7/9° C
Comand cantitati mai mari, vreau sa fiu contactat pentru oferta speciala
Doresc informatii suplimentare despre programele de finantare
Echipa noastra e pregatita sa iti ofere cele mai bune recomandari.
Informatii despre disponibilitatea produsulului